FOTO by Adidas

Moda

Adidas lansirao trenirke za jesen! Ovo su naši favoriti!

Krešimir Šustić 12. kolovoza 2020.

Ležernost u novom i upečatljivom izdanju koju ne želimo propustiti

S obzirom na to da su visoke temperature i još uvijek je sve u znaku ljeta, teško nam je zamisliti da uskoro stiže jesen te da ćemo život ponovno morati prilagoditi standardnom tempu.

No kao i svako drugo godišnje doba, ima svojih prednosti na koje se treba fokusirati kako bi čim lakše krenuli u nove pobjede koje nas očekuju nakon povratka s godišnjeg odmora.

$80

Jedan od bitnijih segmenata kojem svaka fashionistica treba posvetiti pažnju je nova odjeća koja je već lagano počela puniti police u trgovinama, te nam pružila maleni uvid u ono što nas uskoro očekuje u modnom svijetu.

$70

Tako ćemo kratke haljinice, suknje i otvorene modele odjeće zamijeniti toplijim komadima i slojevitim odijevanjem se prilagoditi vremenskim uvjetima i nižim temperaturama.

$70

Više ćemo vremena provoditi u zatvorenim prostorima, stoga nam je bitno da se opremimo trenirkama za koje znamo da pružaju neopisivo dobar osjećaj udobnosti, pogotovo kada je u pitanju ležernost.

$70

Adidas je u svoju novu kolekciju uvrstio nekoliko šarenih primjeraka zbog kojih istog trena želimo upaliti neki dobar film, ispeći kokice i izležavati se u ovim udobnim modelima.

$70

Sastoje se od gornjih i donjih dijelova, napravljene su od prozračnih i šuškavih materijala, a izgledaju toliko zanosno da ćemo svaku kavu u gradu provoditi u njima i osjećati se stylish.

$70

Odlično će se uklopiti s tenisicama i mini modelom ruksaka, a vjerujemo kako će biti upečatljive svima, čak i onima koji inače ne preferiraju sportski look.

$80