FOTO by Adidas

Bizar

Adidas je brend kojeg inače obožavamo, ali ovo im nije trebalo

Krešimir Šustić 12. kolovoza 2020.

Sportska elegancija u bizarnom izdanju

U modnom svijetu svaka odjeća ima svog kupca i normalno je da neka stvar koja se nama ne sviđa može biti upravo ono što netko drugi želi svim srcem.

No ponekad se zna zalomiti da se u ponudi među morem artikala pronađe onaj jedan koji se smatra pomalo bizarnim jer uistinu ne znamo tko bi ga nosio.

Jedan brend nas je posebno iznenadio modelom koji je osvanuo na web shopu jer inače nismo navikli da upravo takvo nešto može proizaći iz tvornice mogula za sportsku opremu kojeg štuju milijuni diljem svijeta.

Superstar prednjači kada su u pitanju tenisice, a kako i ne bi kada nas svakoga tjedna počasti nekim novim parom koji je bolji od onog prethodnog.

Međutim, popularne mule u njihovom sportsko-elegantnom izdanju, nikako nam nisu sjele i jednostavno ne možemo vjerovati da ih krasi potpis ove robne marke.

Dolaze u crvenoj i crnoj boji s povišenom potpeticom, izgledaju kao spoj sandala, natikača i tenisica, ali uistinu ne znamo s čim bi ih kombinirali jer su nam totalna enigma.

Nadamo se kako u skoroj budućnosti nećemo imati priliku vidjeti još takvih proizvoda za koje smatramo da su nepotrebni jednom od najpopularnijih brendova današnjice.