Moda

Adidas crna kožna suknja klasik je koji trebamo imati u ormaru!

Viktoria Mikulić 22. studenoga 2022.

Koža, crna boja, gumbići, adidas logo, sve nam se sviđa!

Koliko god bila privlačna ljetna odjeća, u istoj mjeri je atraktivna i ona jesenska. Mnogi misle da je ljeto savršeno godišnje doba za kombiniranje raznih detalja, uzoraka i boja, međutim jesenska garderoba daleko je posebnija.

Ne samo zbog materijala, već i zbog mogućnosti kreiranja maštovitih lookova, posebice u kombinaciji s chic najlonkama, toplim šeširićima, bucama i krznenim kaputićima.

O, da, lijepo je ujutro ustati i odjenuti se za minutu, ali morate priznati da je također posebno birati nekoliko slojeva odjeće koji na kraju daju prekrasan rezultat.

Asos je modna platforma kojoj se uvijek rado vraćamo, a jedan od brendova unutar njihovog asortimana je i adidas, koji nas često oduševi sportskim, ali i trendi odjevnim komadima i accessoriesom. Ovog puta, prednost nismo dali ruksacima i tenisicama, kao ni trenirkama, već crnoj kožnoj suknji u mini izdanju čiji su finalan touch gumbići sa strane.

Ova elegantna suknja stvorena je za party sezonu koja je pred nama i sigurni smo da će jednako lijepo izgledati uz topiće, bluze i vestice, a obavezno je kombinirajte uz visoke kožne čizme iznad koljena.

Kožna suknja bezvremenski je klasik koji moramo imati u svom ormaru i koji ne izlazi iz mode. Uvijek će vam dobro doći kada ne znate što odjenuti ili kada jednostavno nemate inspiracije. Ova suknja bit će prava atrakcija kamo god se uputili, a ako se i vas jednako dojmila, potražite je na Asosu po cijeni od €55.00!