FOTO by adidas.com/us

Moda

Adidas čipkasta majica u crno-bijelom ruhu! DA ili NE?

Viktoria Šafranić 26. svibnja 2021.

Kako vi komentirate ovaj sportski komad presvučen u profinjenu čipku?

Moć je vaša, prigrlite je. Naravno, za istu treba malo raditi, možda malo strpljenja i definitivno malo vremena. Ovako bi otprilike zvučala poruka koju nam adidas želi prenijeti lansiranjem nove majice.

Novitet s kratkim rukavima nadahnut je muay Thai-om, a služi kao podsjetnik da će se vaš trud uvijek isplatiti. Riječ je o borilačkoj vještini nastaloj kao rezultat neprestanih sukoba naroda Thai s ostalim narodima Indokine. Zbog toga je postojala potreba za ovom tehnikom koja bi se vrlo brzo naučila,  a u isto vrijeme bila primjenjiva u sukobima na granicama.

Kasnije je ova vještina osigurala mjesto u velikoj baštini povijesti Kraljevine Tajland, a muay Thai najveći procvat doživljava kada je isti uveden kao obavezan školski predmet.

Napravljen u suradnji s Bangkok etiketom Dry Clean Only, kombinira mekanu pamučnu siluetu s čipkom i kontrastnim printom. Onog trenutka kada je proizvedena i puštena u prodaju, već je bilo jasno da će postati bestseller jer je jedna od onih ‘legenda u nastajanju’.

Ova stylish majica dolazi s tri prepoznatljive crte i dva izdanja, kao bijeli T-shirt s crnom čipkom ili u potpunosti crna verzija predstavljena kroz mješavinu čipke i pamuka.

Ne znamo trenirate li kakvu borilačku vještinu, no bez brige, to nije preduvjet za nošenje ove ljepotice, već samo podsjetnik da u svakom trenutku moramo biti ustrajni jer je to jedini način da postignemo svoje ciljeve.

Ako bi i vas ova asocijacija dodatno motivirala da svaki dan maksimalno iskoristite, onda biste je trebali čim prije nabaviti. Možete je nositi uz donji dio trenirke, tajice, traperice ili biti još kreativniji.

Za više detalja o novoj adidas majici, posjetite njihovu službenu stranicu.