FOTO by adidas.com/us

Moda

Adidas 2u1 mini ruksak i lunch box najpraktičniji je modni dodatak za plažu!

Viktoria Mikulić 22. srpnja 2020.

Funkcionalnost i elegantan dizajn u jednom!

U životu postoje praktične stvari, a istodobno i one oku ugodne. Kada je u pitanju accessories, najčešće ovo dvoje ne ide zajedno. Brendovi koji paze na udobnost i kvalitetu rijetko u istoj mjeri pridaju pažnju i izgledu proizvoda, barem je to donedavno bilo tako.

No jedan brend prednjači upravo u ta dva segmenta, od funkcionalnosti do stylish dizajna, adidas nam svakodnevno dokazuje da spoj mode i sporta funkcionira odlično.

Iako prepoznat kao sportski brend, adidas u posljednje vrijeme opasno konkurira modnim markama.

Uvijek u skladu s najnovijim modnim trendovima, lansira komade na koje je uistinu teško zažmiriti, a osobito na ovaj najnoviji.

Riječ je o mini ruksaku koji osvaja u svim kriterijima. Nježna puderasto roza boja čini ga idealnim saveznikom uz brojne odjevne kombinacije, od trenirki, jeansa pa do lepršavih haljina.

Stvoren upravo za ljetne mjesece, za odlazak na izlet ili na plažu, ovaj će pinkish ruksak ispuniti svačije potrebe. Unutarnji dio obložen je sjajnim materijalom koji štiti vaš ručak ili snack i tijekom najviših temperatura.

Dovoljno prostran za sve vaše užine, ima čak i vanjski mrežasti džep za držanje knjige ili tableta dok jedete.

Ljeto je stvoreno za brojne aktivnosti i manje više stalno smo u pokretu pa ako želite poslužiti ručak sa šikom te imati modnog suputnika prilikom obavljanja svih dnevnih aktivnosti, ovaj roskasti ruksak pun je pogodak.

Nadamo se da će uskoro stići na naše police, a do tada ga pomno promatrajte putem službene adidas stranice.