FOTO by River Island

Moda

7 romantičnih bluza u nezaobilaznoj proljetnoj nijansi!

Viktoria Šafranić 30. ožujka 2021.

Lila boja pravo je nadahnuće u proljetnim danima...

Jorgovani, ljubičice, hortenzije, tulipani, naš grad preplavile su nježne lila nijanse u koje se želimo uklopiti, stoga smo se bacili u potragu za proljetnim bluzama u ovoj ljupkoj boji.

Na stranici britanskog brenda River Island pronašli smo 8 romantičnih noviteta koje će naglasiti vaš misteriozan, a istodobno sofisticiran stil. Stvorena je za sve koji vole sanjariti i upravo je na takvim outfitima i zamišljamo, maštovitim…

Volani, puf rukavi, gumbići, mašne, cvjetni i broderie uzorak, karirani print i točkice samo su neki od stylish detalja koji krase ove šarmantne proljetne favorite. Neke dolaze s dugim, ali prozračnim rukavima i stvorene su za nošenje već ovog tjedna, dok su one s kratkim rezervirane za izrazito sunčane dane.

Neovisno o tome spojili ih sa skinny jeansom ili trapericama dječačkog kroja, izgledat ćete prelijepo, samo pripazite da iste budu su svjetlijim verzijama koje savršeno odgovaraju lila tonu.

One upečatljivije još će više doći do izražaja uz bijele hlače ili pencil suknju, dok jednostavne uz jednostavne bluze možete kombinirati razigran nakit i ostale modne dodatke.

Ima tih nekih odjevnih komada koji su uvijek dobrodošli, a lila košulje smo odavno prigrili kao nezaobilazni proljetni predmet.

Ako ste jedna od onih kreativnih duša kojoj se u mislima uvijek vrzmaju svakakve ideje, dopustite da je i vaša odjeća skladna tome.

Za sve koji smatraju da im treba nova bluza, a lila vam je oduvijek bila draga boja, onda svakako zavirite na službenu stranicu i saznajte njihove cijene.