Obuća

7 blutcher cipela koje će vladati špicom!

Viktoria Mikulić 30. siječnja 2018.

Pronašli smo nekoliko modela s originalnim motivima!

Zara ima najljepše modele blutcher cipela koje će nesumnjivo upotpuniti garderobu svake fashionistice. Ovog puta, one dolaze u još razigranijoj varijanti pa tako uz klasične kožne možete pronaći i lakirane modele s točkicama, vezicama (kariranim i s natpisima), platformom na pruge, biserima, kopčom i ostalim zanimljivim detaljima koji će podići svaki outfit.

Bez obzira nosite li casual traperice, odijelo, suknju ili dužu haljinu, ove ljepotice idealne su za svaku prigodu. Od romantične šetnje gradom, poslovnog sastanka do večernjeg izlaska, bit će savršen modni dodatak svakoj nozi.

Od jednostavnih do totalno šik modela, blutcher cipele must have su ove sezone. Mi smo se zaljubili u lakirani puderasto rozi model koji dolazi u kombinaciji s crno- bijelim kariranim vezicama.

Jesi li ti već pronašla svog favorita?

Ove i još mnogo drugih modela blutcer cipela možete pronaći na prodajnim mjestima Zare ili na službenoj stranici www.zara.com/hr!

Lakirane blutcher cipele s vezicama 299,90 kuna

Blutcher cipele s mašnom 299,90 kuna

Lakirane blutcher cipele s platformom na pruge 299,90 kuna

Točkaste blutcher cipele 299,90 kuna

Kožne blutcher cipele s kopčom i biserima 449,00 kuna

Lakirane blutcher cipele s kariranim vezicama 299,90 kuna

Lakirane blutcher cipele s punom petom 299,90 kuna

 

Ove i još mnogo drugih modela blutcer cipela možete pronaći na prodajnim mjestima Zare ili na službenoj stranici www.zara.com/hr!