FOTO by Disney

Moda

5u1 Minnie Mouse ruksak za sve novopečene mame

admin 30. siječnja 2021.

Od izgleda do funkcionalnosti - ovaj ruksak ima sve!

Uvijek se pretvorimo u uho kada čujemo za nove modne stvarčice iz Disney kuhinje, a ovog puta naišli smo na ruksak koji je dizajniran za sve koji su uplovili u majčinske vode.

Crni Minnie Mouse ruksak novitet je unutar Disney web trgovine, a tvorci istog pomno su pazili da svaki detalj bude prilagođen stvarima koje će vam biti potrebne kada u vaš život dođe prinova.

Na prvu izgleda kao standardno slatki Minnie Mouse ruksak, ali njegova funkcionalnost se krije u 5 elemenata koji su dio ovog ruksaka. Komplet od pet dijelova uključuje ruksak, neseser, podlogu za presvlačenje, držač boce i integrirane kopče za kolica.

Unutar ruksaka nalazi se dovoljno prostora za sve osnovne stvari koje će vam biti potrebne kada odlazite nekamo.

Vodootporan je, lako se održava, a dizajniran je tako da unutar njega možete staviti sve potrepštine, a opet vaša ramena neće osjetiti prevelik teret.

Crnu boju ruksaka upotpunjuje jarko crvena vidljiva na patentnim zatvaračima i predivnoj mašni koja se nalazi na prednjem dijelu.

Brušena koža garantira kvalitetu i izdržljivost te ćete ovom investicijom dobiti 5u1 ruksak koji će trajati godinama.

Pronašli smo ga unutar Disney web trgovine po cijeni od 164,99$, no uz njega dolazi i povoljnija, jednako slatka verzija po cijeni od 79,99$, a na vama je da odaberete svoj savršeni.