FOTO by Mango

Moda

5 trendi stvarčica koje se ove jeseni isplati kupiti iz Manga!

Krešimir Šustić 01. rujna 2020.

Dominiraju bezvremenski klasici, kao i topli i zemljani tonovi

Jesen je iza ugla, stoga je pravo vrijeme da krenemo s razvrstavanjem naših ormara i bacimo se u potragu za novim trendi stvarčicama koje će biti rado viđene na gradskim ulicama.

Dominirat će bezvremenski klasici poput balonera, gležnjača i kožne jakne, primarne boje, ali i zemljani tonovi koji su tipični za sezonu u kojoj su krajolici obojani šarenim lišćem.

Brend Mango u svoju ponudu je uvrstio neke od ključnih komada, a mi smo izdvojili one najtraženije, te ih donosimo u nastavku kako biste se na svakom koraku osjećali stylish.

Kožna jakna

Rado viđen model jakne, svake nove sezone izlazi u mnoštvo primjeraka od kojih se izdvajaju oni u smeđoj, crvenoj, ali i klasičnoj crnoj boji.

Volimo ga jer se jednako dobro može nositi s omiljenim parom traperica u casual izdanjima, ali i uz haljine i suknje za postizanje malo sofisticiranijeg looka.

449,90 kn
899,90 kn
299,90 kn
899,90 kn
999,90 kn

Traper kombinezon

Iako se ljeto bliži kraju, jedan od udobnijih odjevnih predmeta bit će aktualan i u narednoj sezoni, no u nešto malo drugačijem stilu.

Jednako dobro paše uz tenisice i kožnu jaknu za ležernije stajlinge, kao i uz gležnjače, salonke i balonere u elegantnijim kombinacijama.

449,90 kn
449,90 kn

Košulja haljina

Ako je nešto idealno za prijelazno razdoblje u kojem se trenutno nalazimo, onda je to definitivno efektan i upečatljiv komad poput košulje haljine.

Kombiniraju se sa salonkama, gležnjačama i čizmama, a kako bi upotpunili stajling, dovoljno je samo prebaciti baloner ili lagani kaputić preko ramena.

349,90 kn
549,90 kn
249,90 kn

Torba s efektom krokodilske kože

Niti jedno godišnje doba nije pravo ukoliko uz sebe nemamo upečatljivi modni dodatak kojim ćemo zaokružiti cjelokupan look.

Torbice s efektom krokodilske kože možemo nositi u formalnim i casual prilikama, neovisno o tome radi li se o popularnom mini modelu koji nosimo prilikom izlazaka ili o klasičnom modelu s ručkom kojeg biramo za poslovne pothvate.

169,90 kn
249,90 kn
169,90 kn

Gležnjače u špic

Znamo da su gležnjače najpopularniji komad iz svijeta obuće koji vlada jesenskom modnom scenom na gradskim ulicama.

Često ih viđamo u kombinaciji s haljinama, suknjama, trapericama i kombinezonima u klasičnom ili izdanju od brušene kože u zemljanim tonovima.

449,90 kn
449,90 kn

Iako smo ludi za ljetom i svim čarima koje nam donosi, jedva čekamo vidjeti kako će jesenski trendovi prevladati gradskim ulicama.