FOTO by IMDb

Film

Uskoro počinje snimanje 4. sezone Emily In Paris! Što očekivati?

Viktoria Mikulić 06. ožujka 2023.

Jeste li spremni za još malo ljubavnih zavrzlama?

U prosincu 2022. imali smo priliku pogledati treću sezonu Emily in Paris, a sada s nestrpljenjem iščekujemo novu nadolazeću sezonu koja ubrzo kreće sa snimanjem.

Još u siječnju prošle godine najavljeno je da će Emily in Paris sigurno dobiti još dvije sezone. Iako kritičari nisu baš imali riječi hvale za ovu romantičnu seriju, izgleda da je zaista mnogi obožavaju i da je pravi hit.

U nastavku donosimo sve što dosad znamo o 4. sezoni i hoće li biti posljednja…

Datum izlaska ovisit će o vremenskoj liniji snimanja, a ako je za snimanje 4. sezone potrebno isto kao za treću sezonu, ne bi se trebalo puno promijeniti u obrascu izlaska. Iako je izlazak u prosincu 2023. prije praznika sigurna oklada, također postoji mogućnost da bi sezona mogla biti objavljena početkom 2024., opet ovisno o vremenu produkcije.

Glumačka ekipa “Emily in Paris”

U trećoj sezoni Lucien Laviscount je unaprijeđen u redovnog člana serije, a vratio se ostatak glavne postave iz prve i druge sezone.

Također, 3. sezona predstavila je neke nove likove koji će nastaviti glumiti i u 4. sezoni. Paul Forman glumi Mindynu novu ljubav Nicolasa de Léona, a Melia Kreiling glumi Camilleinu ljubavnicu Sofiju.

Kevin Dias se vraća kao Benoît, a Kate Walsh ponavlja svoju ulogu američke šefice Madeline Wheeler. Walshina priča završila je u 3. sezoni, no uvijek bise mogla vratiti i potaknuti dramu.

Je li 4. sezona “Emily in Paris” ujedno i posljednja?

Netflix nije naznačio da će četvrta sezona “Emily in Paris” biti posljednja sezona.

Ipak, mnoge druge Netflixove originalne serije dobile su obnove na dvije sezone ili su sezone snimane jedna za drugom i nastavile su napredovati.

Virgin River i Heartstopper dvije su aktualne Netflixove serije koje su zaradile narudžbe za dvije sezone i obje su, poput Emily, hitovi.

Što bi se moglo dogoditi u četvrtoj sezoni Emily u Parizu?

U posljednjim trenucima treće sezone, Camille ostavlja Gabriela pred oltarom i razotkriva pakt koji su sklopile ona i Emily. Odjednom, osjećaji Emily i Gabriela jedno prema drugome, koje stalno izbjegavaju, izađu na vidjelo. Alfie također odlazi od Emily, izbjegavajući biti njezin drugi izbor.