FOTO by Instagram @to.ma.official

Poznati

Tomislav Marić ToMa odnio pobjedu kao Josipa Lisac i ušao u finale

Una Lora Banjac 20. svibnja 2024.

Druga pobjeda u rukavu!

U polufinalnoj emisiji zabavnog showa Tvoje lice zvuči poznato vidjeli smo osam fantastičnih nastupa koji su nedjeljnu večer ispunili pozitivnom energijom, smijehom i zabavom, a doznali smo i imena četvero finalista.

Prema ukupnom zbroju bodova iz svih emisija, titulama finalista okitili su se Alen Bičević, Tomislav Marić ToMa, Marija Kolb i Antonija Dora Pleško koji će se u velikoj završnici za samo tjedan dana natjecati za pobjedu dok će preostali kandidati izvesti duete.

Instagram @to.ma.official

Polufinalnu emisiju u velikom stilu otvorio je ToMa koji je nevjerojatnom transformacijom u Josipu Lisac oduševio žiri i upisao drugu pobjedu u osmoj sezoni!

Tijekom njegove izvedbe, žiri nije mogao vjerovati što vidi, a na kraju su se ustali i zapljeskali mu

“Čim si počeo pjevati, ja sam se ježio do kraja pjesme”, izjavio je Mario, a pohvalama se priključio i Goran:

“Kad se pokušava imitirati osoba koja je toliko izražajna karakterno i glasovno, što je ustvari neodvojivo jer govorimo o jednoj od najvećih pjevačica s ovih prostora, vješto si izbjegao zamke u koje bi mnogi upali da se drže samo jednog dijela njezinog karaktera, boje glasa, pokreta… Sve što si izveo bilo je vrlo iskreno i decentno i ja ti na tome čestitam.”

”Da mi je netko rekao da će ToMa dogurati do ovdje, ja bih rekla može, ali ovo večeras je i više od onog što sam ja očekivala”, izjavila je Minea.

Instagram @to.ma.official

Tomislav Marić ToMa nije skrivao sreću kad mu je u prošloj emisiji crvena gljiva za novi zadatak dala Josipu Lisac, a u jučerašnjoj epizodi oduševio je apsolutno sve svojom transformacijom u hrvatsku glazbenu divu.

”Zaista nisam očekivao da će dopasti mene. Ali ovo mi je super ženska transformacija i u jednu ruku je najzahvalnija, a u drugu ruku najzahtjevnija za utjeloviti”, priznao je uoči nastupa koji je zaista rasturio i na tome mu od srca čestitamo!