FOTO by Pocketsize magic

Dekor

3D Hogwarts kalendar za najvjernije fanove Harryja Pottera!

Daria Lovrić 03. siječnja 2024.

Magičan primjerak postao viralan HIT na društvenim mrežama!

Do nedavno smo odbrojavali dane do Božića, no sada je vrijeme za novo poglavlje. Okrenuli smo novi list, donijeli novogodišnje odluke kojih se planiramo pridržavati i krenuti u novu avanturu.

Veselimo se saznati što će nam 2024. godina donijeti, a kako bi pažljivo pratili dane što pred nama odmiču pronašli smo magičan kalendar koji će oduševiti ljubitelje najpoznatijeg serijala o čarobnjacima.

Društvene mreže su okupirane 3D stolnim kalendarima, a neki od videa broje milijunske preglede. Putem kalendara pratite dane u godini i trgajući papire oni skrivaju predivne motive. Funkcioniraju tako da su napravljeni u obliku stolnih kalendara ili memo blokova, a neki su i osvijetljeni.

Otkidanjem papirića bilo memo bloka ili stolnog kalendara, svaki dan otkrivate djelić scenarija. Nam je naravno za oko zapeo onaj koji skriva impozantni dvorac Hogwarts.

Prekrasan dizajn čarobnog dvorca koji se postupno otkriva dok otkidate svaku stranicu dodat će dašak magije vašim dnevnim planovima i poslužiti kao zapanjujuće umjetničko djelo i kolekcionarski predmet na vašem radnom stolu ili šanku u domu.

Ovaj primjerak nije samo praktičan tjedni kalendar za obilježavanje rođendana i događaja, već služi i kao držač za olovke, knjižna oznaka, stolni kalendar i ukrasni komad.

Svaki set uključuje 3D kalendar s čarobnim dvorcem sa svjetlima za 2024. (170 stranica, 52 tjedna), akrilnu kutiju i elegantnu poklon kutiju. Pažljivo pakiranje osigurava da proizvod stigne u besprijekornom stanju i također ga čini idealnim izborom za poklon.

Ako ste i vi očarani ovim magičnim primjerkom, potražite ga putem Etsy web trgovine, po cijeni od $63.28.