FOTO by Zara

Moda

3 haljine iz Zare koje izgledaju kao da su Haute couture

Krešimir Šustić 13. srpnja 2020.

Zavodljivi i ženstveni modeli izvlače ono najbolje iz nas!

Iako su se ponovno počela vraćati ograničenja na neke manifestacije koje uključuju poveći broj ljudi, to nas neće spriječiti da u svoje garderobe unesemo komade koji se mogu nositi u svečanim prigodama.

Pravi primjer za takve događaje su haljine koje ističu ono najbolje na nama i pomažu da u njima zablistamo baš poput najsjajnijih zvijezda na nebu.

399,90 kn

Slaganje outfita za takve prilike u većini slučajeva je mukotrpno i zadaje nam glavobolje, osobito jer imamo potrebu pokazati se u najboljem izdanju.

499,90 kn

Zahvaljujući ponudi mnogobrojnih high street brendova, takve primjerke možemo pronaći po nižim cijenama i oduševiti sveprisutne svojim odabirom i dizajnom.

499,90 kn

Upravo za takve prilike, španjolski brend Zara, na police je smjestio tri ljupka modela od kojih zastaje dah i sve brige ovoga svijeta nestaju.

Dolaze u zanosnoj prljavo bijeloj nijansi, a krase ih točkice i cvjetovi, te dekolte na stražnjem dijelu koji im daje dozu seksepila i ženstvenosti.

Napravljene su od prozračnog svilenkastog materijala koji kao da klizi u dodiru s kožom, a to ga čini zavodljivim i omiljenim saveznikom za vruće ljetne dane.

Možemo ih upotpuniti jednostavnim komadima nakita, elegantnim modelima sandala i statement torbicom kojom se zaokružuje cjelokupan look.