FOTO by Netflix

Film

3 Body Problem – uskoro nam dolazi nova napeta Netflix serija

admin 08. ožujka 2024.

Tvorci serije Game of Thrones "skuhali" su nešto posebno... Pogledajte trailer!

Prošle su četiri godine otkako je Netflix prvi put najavio nadolazeću znanstveno-fantastičnu seriju 3 Body Problem, čiji se datum premijere napokon saznao i sve zanima što se to toliko dugo kuhalo. 

Netflix serija 3 Body Problem
Foto: Netflix

Serija dolazi od dvojca koji je kreirao seriju “Game of Thrones” te publika i kritičari vjeruju da bi projekt ovog dvojca mogao ponoviti uspjeh HBO-ove fantastične serije.

Netflix serija 3 Body Problem
Foto: Netflix

Radnja filma počinje tijekom Kineske kulturne revolucije 1970-ih, kada astrofizičarka (Rosalind Chao) prima vanzemaljsku transmisiju. Njezina odluka da se odazove pozivu odašilje efekt valova u današnje vrijeme, gdje se najbistriji umovi planeta pripremaju za prijetnju s kakvom se do sada nisu susreli. Kako bi se pripremili za potencijalni sukob, detektiv Da Shi (Benedict Wong), teorijski fizičar Jin Cheng (Jess Hong), pomoćnik istraživanja fizike Saul Durand (Jovan Adepo), nanotehnološki genij Auggie Salazar (Eiza González), fizičar Jack Rooney (John Bradley), i profesor Will Downing (Alex Sharp) moraju raditi zajedno u zamršenim radnjama virtualne stvarnosti.

Netflix serija 3 Body Problem
Foto: Netflix

Netflix je danas objavio i trailer pa možete odmah vidjeti je li virtualna stvarnost i preživljavanje nadolazeći sudnji dan nešto što vas privlači.

Netflix serija 3 Body Problem
Foto: Netflix

Serija se temelji na popularnom kineskom znanstveno-fantastičnom romanu Liu Cixina “3 Body Problem“, koji je bio prvi azijski roman koji je osvojio “nagradu za najbolji roman” na dodjeli Hugo nagrada.

3 Body Problem dolazi na Netflix 21. ožujka i sadržavat će 8 epizoda koje ćete, ako vas je privukao sinopsis, pogledati u jednoj večeri.