FOTO by reverto.hr

Moda

Ovih 20 Replay torbica zovemo pametnom investicijom!

Viktoria Mikulić 15. rujna 2021.

Od danas do nedjelje (19.9) kompletna nova kolekcija, kao i sve torbice su snižene za 25%!

Ima tih robnih marki koje su iz godine u godinu pravo nadahnuće. Neovisno o aktualnim trendovima, njihov asortiman je zaista nešto jedinstveno te na poseban način spajaju glamur i uličnu modu.

Replay je jedan od takvih brendova koji nas iz sezone u sezonu pozitivno iznenađuje i uvijek donose više od iščekivanog. Ponekad se zaista pitamo čuju li naše želje jer većinu toga što plasiraju na tržište, potajno priželjkujemo.

Posebice najzastupljeniji modni dodatak bez kojeg žene naprosto ne bi mogle funkcionirati – torbe.

Predimenzionirane ili mini, crossbody ili one koje nosimo u ruci, ruksaci ili bucket modeli, svaka će pronaći svoju vlasnicu. Torbe možda predstavljaju materijalnu stvar, no za nas pripadnice nježnijeg spola one su puno više od toga. Imaju posebnu vrijednost u našim srcima jer u njih stavljamo sve ono što nas prati kroz dan, esencijalne potrepštine bez kojih ne možemo zamisliti izlazak iz kuće.

S nama su u sretnim i tužnim trenucima, u uspješnim i onim manje lijepim i svaka od nas ima jednu koju vjerno čuva godinama. One nas podsjećaju na određene trenutke i ljude te su nam uspomena na sve što smo proživjeli. Iako kod kuće imamo svoju miljenicu, high street brendovi nas očaravaju novitetima kojima ne možemo odoljeti, stoga ne čudi da svako godišnje doba biramo novi model.

Nova jesen/zima 2021 kolekcija tek je počela pristizati, a mi smo već sada izdvojili 20 torbi koje će biti u fokusu kamo god se uputili. Bez obzira je i vaš stil odijevanja opušten, sportski ili svečaniji, ove će kožne torbice zadovoljiti sve kriterije.

Njihov pretinci i motivi poput zakovica, lanaca, metalnih prstenova, resica i slično, s lakoćom će se uklopiti u užurbanu gradsku vrevu. Replay iz sezone u sezonu utjelovljuje samopouzdanu ženu koja se ne boji pokazati svoje JA, kao ni istančan stil odijevanja.

Kada govorimo o nijansama, nama su najdraže one u lila i zagasitoj zelenoj boji jer ih vidimo uz bezbroj jesenskih lookova. Lila će odagnati tmurno vrijeme, dok će se zelena stopiti s jesenskim pejzažem.

Vidimo ih uz traperice, off shoulder pulovere, veste na kopčanje, baršunaste bermude, kao i uz robusne čizme, gležnjače na blok petu i čizme iznad koljena.

Od danas do nedjelje (19.9) kompletna nova kolekcija, kao i sve torbice su snižene za 25%!

U nastavku pogledajte naše favorite i njihove cijene: