Moda

20 CCC torbica u nepogrešivoj camel boji!

Viktoria Šafranić 12. siječnja 2021.

Boja koja pristaje uz sva godišnja doba krasi modne dodatke iz CCC-a...

Ako netko ima najrasprostranjeniju ponudu accessoriesa i obuće u camel nijansi, onda je to definitivno CCC. Svake sezone nam serviraju nekolicinu noviteta koji dolaze u omiljenom smećkastom tonu.

Budući da smo uplovili u novu godinu, depresivan siječanj izvrsno je vrijeme da se počastimo s novom torbicom, te barem nakratko zaboravimo na sve nedaće koje su nas snašle u 2020.-oj.

Modna kuća CCC servirala nam je mnoštvo zanimljivih torbi i ruksaka koji će vrlo brzo pronaći put do svojih budućih vlasnica. Za sve koji cijene jednostavnost i odabiru klasične modele, tu je nekoliko primjeraka bez dodatnih detalja.

Ljubitelji kaubojskog stila doći će na svoje čim ugledaju divne torbe od brušene kože, uljepšane nizom resica.

Također, pronašli smo rješenje za sve zaljubljenike u ruksake i bucket torbe, koji neće moći odoljeti novitetima iz CCC-a. One ljepotice koje preferiraju profinjen stil odijevanja i ništa manje ne dolazi u obzir, sigurno će na prvi pogled osvojiti torbica koju krasi elegantna marama.

Uz camel boju gotovo sve pristaje, a dokaz tome su i ovi šarmantni motivi koji krase torbice. Ležernija odjevna kombinacija, razigrana obuća, svečani look ili strogo poslovni outfit – camel je stvorena za sve varijante.

Osim izgledom, CCC ponuda osvaja pristupačnim cijenama. Već od 139,00 kuna možete pronaći savršen primjerak za sve prigode, kojih neće izostajati u narednim mjesecima, skromno se nadamo.

Uljepšajte si ove turobne dane jednom torbicom, ne samo zato da si zahvalite na svemu što ste izdržali, već i zato što to uistinu zaslužujete. Svaka pripadnica nježnijeg spola trebala bi se osjećati lijepo, svaki dan, svaki sat, svake minute – nadamo se da će taj osjećaj potrajati uz ove neodoljive torbice.