FOTO by Amazon

Dekor

2 U 1 šarmantne čaše za omiljeno piće i desert sve su što nam treba ovog ljeta!

Daria Lovrić 03. srpnja 2023.

Idealne za sladoled, voćne salate, mousseove, koktele i vino…

Moramo priznati da smo velike zaljubljenice u dekor i da u našoj kuhinji gotovo više nema mjesta za novitete. Naprosto si ne možemo pomoći i uvijek smo u potrazi za novim stvarčicama koje će upotpuniti naša kućna druženja.

2 u 1 čaše za piće i desert 1
2 u 1 čaše za piće i desert

Naša opsesija možda najviše dolazi od izražaja u ljetnim i zimskim mjesecima, jer su tada raznorazna okupljanja nešto učestalija, a mi kao odličan domaćin svojim gostima želimo ponuditi nezaboravno iskustvo.

2 u 1 čaše za piće i desert 2

Spomenuta druženja naravno budu popraćena ukusnim jelima i kapljicom omiljenog pića, dok su za vrhunsku atmosferu zaslužni prigodno uređen interijer i glazba. Jasno nam je da te stvari možda nisu najvažnije i da je bitno s kime provodimo vrijeme, međutim mi obožavamo kada je sve TIP-TOP.

Čaše za vino nezaobilazan su must have rekvizit ovog ljeta!

Za svoje ljetne pool partyje pronašli smo efektne 2 u 1 čaše ukrašene ružičastim srcima. Moramo priznati da nas je privukao njihov dizajn, međutim njihova glavna prednost je svestranost. Nakon što ispijete omiljeno piće, sve što trebate je okrenuti čašu na drugu stranu i u njoj poslužiti desert.

Tako smanjujete količinu suđa koju morate oprati nakon što se gosti raziđu i štedite svoje vrijeme. Čak i ako ih ne želite u istoj večeri koristiti na dva načina, što god u njima odlučite poslužiti oduševit će vaše prijateljice.

Vjerujemo da ćete ovog ljeta često nazdravljati, ali i eksperimentirati s raznoraznim slasticama poput ukusnih boozy krema i voćnih salata, stoga trk po ove upečatljive primjerke.

Cijena čaša iznosi $18.99, a možete ih naručiti putem Amazona.