FOTO by Amazon

Zabava

Plutajuće čaše za vino nezaobilazan su must have rekvizit ovog ljeta!

Daria Lovrić 14. lipnja 2024.

Kapljica omiljenog pića i bazen su sve što nam treba - odmah!

Ljeto je na vidiku, a živa na termometru uskoro će pokazivati samo temperature iznad trideset stupnjeva celizijevih. Tu i tamo nas iznenadi sitna kišica, međutim u našoj glavi ljeto je već počelo!

Dolaskom visokih temperatura jedino o čemu razmišljamo su putovanja, kratki izleti i 101 način na koji se zabaviti i opustiti dok čekamo godišnji odmor.

čaše za vino 1

Pomalo smo ljubomorni na one koji imaju vikendice i bazene, međutim to ne znači da i mi nećemo biti pozvani na pool party ili i sami biti organizatori.

I napuhani bazen je bolji nego nikakav bazen!

Kako bi se što bolje opustili i oduševili sve prisutne, potrebna je i koja kap omiljenog pića. Bilo ono alkoholno ili bezalkoholno, zamislite da se u isto vrijeme možete brčkati u bazenu i ispijati najdraže piće…

čaše za vino 2

Na Amazonu smo pronašli savršene čaše koje su otporne na udarce i razbijanje. Napravljene od posebne vrste plastike, mnogo su izdržljivije i stabilnije od bilo kojeg drugog plastičnog ili staklenog posuđa za piće.

čaše za vino 3

Ove čaše za vino mogu vrlo lako plutati po vodi bez prevrtanja dok vi i vaše BESTies ili bolja polovica uživate u svom najdražem napitku u bazenu ili hidromasažnoj kadi.

Plutajuće čaše imaju poseban dodatak u bojama koji će vam omogućiti razlikovati čaše i izbjeći miješanje. Svoju čašu za vino, šampanjac, gin-tonic ili cocktail možete personalizirati i ukrasiti kako bi izgledala elegantno i stylish.

čaše za vino 4

Sve ako i nemate “pravi” bazen, zasigurno imate alternativu, ako ništa drugo opustite se u kadi uz dobru knjigu. Za set od dvije čaše, morat ćete izdvojiti oko 25 dolara.