FOTO by Netflix

Film

“1899” – Nova Netflix poslastica od tvoraca serije “Dark”

admin 14. rujna 2022.

Osam epizoda ove serije govorit će o misterioznim događajima tijekom putovanja emigrantskog broda iz Europe u New York

Tvorci Netflixove njemačke hit serije “Dark“, Jantje Friese i Baran bo Odar, uskoro se vraćaju na Netflix sa svojim novim ambicioznim projektom, serijom “1899“. Serija bi trebala biti premijerno prikazana u rujnu 2022., ali na Netflix će stići negdje oko početka studenog.

Foto: Netflix

Serija će imati slične uvrnute elemente kao i serija “Dark“, bit će to kombinacija trilera i horora, a teaser koji je prikazan ovog tjedna na Geeked Weeku ide u prilog svemu izrečenom.

1899 nova Netflix serija
Foto: Netflix

1899” dolazi od kreatora serije “Dark“, tako da možemo očekivati nešto jedinstveno. Kreativci Friese i Odar dali su nekoliko natuknica o cjelokupnom smjeru serije, iako ovoga puta serija neće imati nikakvo putovanje kroz vrijeme.

Foto: Netflix

Ne ponavljamo se, već možete očekivati novu zagonetnu radnju koju će publika sigurno prihvatiti. Vraćamo se našim korijenima i vrijeme je za jednu “Mind Twisted” seriju. Serija je fokusirana na putnike broda i njihove tajne za koje ne žele da se otkriju. S obzirom na to da smo napravili “Dark” svi mogu biti sigurni da će i ovo biti nešto čudno, ludo i divlje.” – izjavili su kreatori serije.

Foto: Netflix

Nova “Mind Twisted” serija koju ćete pogledati u jednom dahu

Službeni sinopsis za seriju kaže: “Radnja serije vrti se oko parobroda punog migranata koji putuje na zapad, iz Londona u New York, kako bi napustio stari kontinent. Putnici, mješovita skupina europskog podrijetla, ujedinjeni su svojim nadama i snovima o njihovoj budućnosti u inozemstvu. Kada otkriju još jedan migrantski brod kako pluta otvorenim morem, njihovo putovanje poprima neočekivani obrat. Ono što pronađu na brodu pretvorit će njihov odlazak u obećanu zemlju u užasavajuću noćnu moru.”

1899 nova Netflix serija
Foto: Netflix

Osam epizoda ove serije govorit će o misterioznim događajima tijekom putovanja emigrantskog broda iz Europe u New York. Putnici iz najrazličitijih sredina s nadom očekuju novu stranicu u svom životu, ali čini se da mreža tajni povezuje prošlost svakog putnika.

Prema neslužbenim informacijama serija “1899” krenut će s prikazivanjem na Netflixu 24. studenog 2022., ali i taj je datum podložan sitnim promjenama.