FOTO by Zara / Bershka

Moda

15 torbica koje ćemo nositi za početak ljeta

Mia Vodopija 08. lipnja 2021.

Mi smo za vas izabrali favorite iz Zare, Manga i Bershke, za koje se nadamo da će postati i vaši ovogodišnji favoriti!

Male torbe definitivno su jedan od naših omiljenih stilova torbi. S obzirom na to da toliko žena voli male torbe, u nastavku su navedena naša 4 glavna razloga zbog kojih ludimo za njima.

299,90 kn Zara

S malom torbom oko ramena / tijela imamo slobodne ruke: jedna od najboljih karakteristika malih torba je savršena duljina remena koji se lako može prebaciti preko ramena i prilagoditi da savršeno pristaje vašem tijelu.

15,90 eu Bershka

Nije li to odlično? Vrlo ih je lako nositi čak i tijekom poslova kada su vam pune ruke.

17,99 eu Bershka

Možete birati između beskrajne raznolikosti stilova: nikada se nećemo prestati diviti velikoj raznolikosti torbica!

Od mini do klasičnih bezvremenskih torbica, s ukrasima po njima, s remenjem, od zanimljivih materijala… doslovno je bezbroj torbica, a mi želimo sačuvati svaku od njih.

Male torbe izvrstan su modni dodatak koji ćemo iz dana prenijeti u noć: tko ne voli svestrane komade? Opsjednuti smo torbicama koje možemo ‘furati’ cijeli dan i noć.

179,90kn Zara

Cijena torbica je često prihvatljiva: dizajnerske torbice i torbe na rame koje volimo obično su vrlo skupe. Male torbe, s druge strane, povoljnije su za vaš budžet. Budući da su manje, ove torbice obično koštaju oko 200 kuna ili manje, što nam omogućuje da kupimo još više ovih ljepotica!

Pripremili smo vam galeriju ovih prekrasnih torbica.

Mi smo za vas izabrali favorite iz Zare, Manga i Bershke, za koje se nadamo da će postati i vaši ovogodišnji favoriti!