FOTO by Missguided

Moda

15 Missguided kombinezona na sniženju! Prilika da zabljesnete u sexy izdanju bez puno muke!

Antonija Andabak 23. lipnja 2020.

Početak sniženja označava i posezanje za novčanikom češće no što smo mislili! Ipak...zbilja se isplati!

Obožavamo ljetna sniženja kada se isplati baciti se u shopping i onda kada zaluta neka neplanirana stvar koju ćemo obući jednom i proslijediti dalje. Jedno od takvih sniženja upravo se događa na Missguided web shopu koji naručenu odjeću isporučuje i u Hrvatsku, a na vama je samo da odaberete omiljene komade (pišemo u množini, podrazumijeva se).

Kombinezoni su jedan odjevni predmet koji stoji bok uz bok haljinama ako govorimo o jednostavnosti izbora kada želimo postići sexy i sređen look u jednom komadu odjeće. U ljetnom vremenu slojevito oblačenje nije potrebno, eventualno jaknica za večernje šetnje, no složit ćete se da je kombinezon atraktivan komad koji daje prostora da budete sređene od jutra do večeri.

Missguided ponuda je klasično bogata svim vrstama odjeće, od rubrike s novitetima do sniženja, a ono što posebno oduševljava je dodatan popust od 10% za studente i još 10% popusta na ukupan iznos kupovine. Mi smo u današnji izbor svrstali kombinezone koji se mogu nositi na društvena događanja poput rođendana, partyja i slično.

Boje su raznolike, krojevi su zanimljivi i ono što im je zajedničko jest sexy dojam koji se postiže u trenu, a uz samouvjereno držanje, imate dobitnu kombinaciju!

Naš izbor top 15 kombinezona checkirajte u nastavku, i požurite, neki se brojevi brzo prodaju!