FOTO by Housebrand

Moda

15 House romantičnih bluza od 39,00 kn do 69,00 kn!

Antonija Andabak 06. srpnja 2020.

Volančići, čipkica i off shoulder krojevi bluza, postali su zanimljiv ulov na super sniženju!

Tko čeka, taj dočeka! Ako ste jedna od onih shoppingholičarki koje odolijevaju originalnim cijenama omiljenih krpica i strpljivo čekate sniženje, imamo pravi ljetni ulov za vas! Brend House, iz čijeg asortimana rado prezentiramo odjevne komade, objavio je romantične bluze po super sniženim cijenama pa se tako možete “obnoviti” s više komada!

Izdvojili smo romantične bluze, čija se cijena kreće od 39,00 kn do maksimalnih 69,00 kn, iako ćete iz ukupnog asortimana pronaći i one po višim cijenama, izbor je doista bogat i šarolik.

Mi smo se bazirali na nježne tonove, od klasičnih bijelih do ružičastih i baby plavih s obzirom na to da smo stava kako za ljeto savršeno pristaju fluidni krojevi u kojima koža može “disati“.

Izabrani se komadi mogu divno uklopiti u vaš ormar, neovisno o tome preferirate li više nositi hlače ili suknje, bluze su dobrodošle za svaki dan kada odlazite na posao, na ručak s prijateljicama ili kada jednostavno želite postići zanimljiv, uredan i krojevima bogatiji izgled.

Ako ste spremni potrošiti više novaca na obnovu garderobe, potražite cjelokupan asortiman House ponude OVDJE iako su i te cijene poprilično pristupačne, a ako vam se sviđa naš današnji prijedlog, škicnite u galeriju i počastite se viđenim!