FOTO by Mango

Moda

15 fenomenalnih kombinezona za ljeto iz Mango Outleta!

Antonija Andabak 16. svibnja 2021.

Pregršt ideja za nesputan, ljetni look!

U jednom ćete se složiti s nama, a to je činjenica da je s pojavom kombinezona, odijevanje u mnogo čemu postalo mnogo – jednostavnije!

Jednodijelni odjevni komad riješio nas je muka po kombiniranju, a veliku popularnost postigao je zahvaljujući ženstvenoj silueti koja pristaje svakoj ženi!

Moramo priznati da smo potajno veliki fan Mango Outleta, web stranice na kojoj se mogu pronaći super povoljni komadi prošlosezonske odjeće, a osobito su zanimljive česte promocije kao mjesto na kojima biste se “od glave do pete” mogli obući za doista pristupačan iznos. Budući da je poštarina besplatna za narudžbu iznad 350,00 kuna, sigurni smo da ćete ovoga puta košaricu napuniti s više komada!

Mango Outlet ni ovoga puta nije razočarao promotivnom ponudom sniženih komada do 60 posto gdje je većina komada doista i snižena barem upola od originalne cijene, a nas su poput magneta privukli kombinezoni raznih boja i uzoraka! Ponuda koja se ne odbija definitivno je ova pri u kojoj ćete naći prekrasne odjevne komade za razne prilike, od onih casual za svaki dan, do onih za nešto svečanije prilike.

Izdvojili smo petnaest apsolutno predivnih kombinezona koji će zadovoljiti kriterije i najoštrije kritičarke, pogotovo ako uzmemo u obzir širok raspon boja pa tako možete birati od nježnijih nijansi poput beige do onih vibrantnijih poput kraljevsko plave ili intenzivne zelene boje.

Uzroci su ovoga puta dovoljno upečatljivi da ne morate uložiti osobit trud da podignete kombinaciju. Dovoljno je, baš kao što to i radite, odabrati udobne sandale, raspustiti kosu u lagane uvojke i uživati u nesputanom osjećaju kojeg osiguravaju ovi kombinezoni – provjereno!

Moramo priznati da su neki od modela toliko upečatljivi, stoga su i brojevi probrani, no neka vas to ne sprječava u naumu kupovine jer svakako uzmite u obzir da primjerice, veličina M može pokriti i S veličinu, a tako vrijedi i za ostale brojeve. U našoj galeriji pogledajte Mango kombinezone u kojima ćete zasigurno primiti pregršt komplimenata!