FOTO by Mohito

Moda

15 cvjetnih haljina za proljeće 2021. kojima kažemo DA!

Viktoria Mikulić 04. ožujka 2021.

Kod nas su odmah dobile zeleno svjetlo!

High street ponuda ove je sezone razigranija no ikada i izlozi su već prepuni proljetnih detalja. Je li razlog tome što nam modni brendovi nagovješćuju ponovnu slobodu kretanja i na taj način pomažu odagnati depresivne misli, ili su jednostavno proizvođači tijekom pandemije dobili višak inspiracije koju žele podijeliti s nama?

Odgovor ne znamo, no jedno je sigurno – nećemo se žaliti već prigrliti sve što nam nude.

Kao što je nebo nezamislivo bez zvijezda tako su i proljetni dani nemogući bez cvijeća. Pupoljci već puštaju svoje prve latice na vidjelo te će u narednim tjednima naši parkovi poprimiti dozu proljetnog šarenila.

Budući da i mi želimo biti u skladu s tim vedrim vremenom i uklopiti se u raskoš proljetnog cvijeća, škicnuli smo novitete iz high street asortimana.

Odjevni komad koji u ovo doba najčešće biramo su lepršave haljine, čije vrijeme ponovno dolazi. Dovoljno je otvoriti ormar i ako uočite da je isti prepun zagasitih boja, onda biste svakako trebali razmisliti da ga osvježite pastelnim nijansama i svijetlim bojama koje vraćaju pozitivu u život i mame nas na dobro raspoloženje.

Kada govorimo o floralnom printu, naša prva moda postaja je Mohito, koji nam svakog godišnjeg doba, a osobito u nadolazećim mjesecima, donosi niz komada upotpunjenih cvijećem. Iako još nismo uplovili u proljeće, već sada su izbacili mnoštvo cvjetnih haljinica lepršavog kroja u mini i midi izdanju.

Ovo je 15 must-have modela koje ćemo nositi uz tenisice, gležnjače, slingbacksice i platforme: