FOTO by Zara / Instagram @itsrachelgeorge

Moda

15 bijelih košulja iz Zare uz koje je jednostavno postići très chic look

Krešimir Šustić 16. rujna 2020.

Nosimo ih uz traperice, poslovne hlače, suknje...

U svakom ormaru modno osviještene dame, mogu se pronaći neki od bezvremenskih klasika koji su aktualni u svakoj sezoni, neovisno o godišnjem dobu.

Na samom vrhu popisa must-have komada, nalazi se bijela košulja koja nam služi kao bazični dio outfita i smjernica za daljnje odijevanje.

Osim što je tipična za postizanje ženstvenog i elegantnog look-a uz suknje ili poslovne hlače, često je imamo prilike vidjeti spojenu sa skinny jeans ili drugim omiljenim modelima traperica.

S obzirom na to da nam se uskoro bliži jesen i novi primjerci su već zauzeli svoja mjesta na policama trgovina, odlučili smo prekopati po novitetima i odabrati samo one najbolje.

Naš modni radar pohrlio je na web shop high street brenda Zara i naveo nas da izdvojimo favorite u kojima ćemo s lakoćom postići pariški chic.

Švrljajući morem odjevnih predmeta, zaključili smo da ćemo i ove sezone uživati u volanima, mašnama i ostalim dodacima koji ih krase, oversized modelima, ali i onima s upečatljivim kragnama.

Na gradskim ulicama će zablistati u casual izdanjima s tenisicama u koja će donijeti dozu profinjenosti, ali i u svečanijim prigodama u kojima je potrebno istaknuti sofisticiranu crtu.

U nastavku donosimo galeriju s 15 najljepših, te se nadamo kako ćete među njima upecati barem jedan dobar komad koji ćete nositi na stylish način.