FOTO by Bershka

Moda

15 Bershka trendy komada od 51,90 do 149,90 kuna

Krešimir Šustić 17. travnja 2020.

Tko ne voli popuste?

Sada možda više nego ikada prije imamo vremena posvetiti se sebi, ali i svojoj garderobi. Pravo je vrijeme da se bacimo u čišćenje naših ormara i prednost damo proljetno/ljetnim krpicama koje ćemo s guštom nositi naredno vrijeme.

Iako većina nas ima pune ormare, to nas ne sprječava da i dalje neometano kupujemo.

Dobra vijest je da su neki brendovi na svojim web shopovima stavili popuste na određeni dio asortimana i to nas je istog trena zaintrigiralo. Pošto volimo švrljati i istraživati bacili smo se u potragu za komadima u koje se isplati uložiti novac, a da se pritom ne osjećamo kao da smo ga bacili u vjetar.

Modni radar nas je odveo na stranice robne marke Bershka i uistinu niti ovoga puta nije pogriješio. Nude popust do 50% i zaista imaju ogromnu ponudu artikala koje bismo rado nosili i osvajali svijet u njima.

Naravno da su nam za oko prvo zapele haljine bez kojih ne želimo koračati gradom, a pogotovo ako se radi o onim s cvjetnim uzorkom. Naravno, tu je i kralj traper koji krase crne hlače i haljinicu s pufastim rukavima.

Ponuda must-have odjevnih predmeta sakoa je također očaravajuća jer možemo za sitan novas pronaći it modele koje možemo nositi doslovno uz sve. Kožna suknja i bluze s volanima idealan su i jednostavan spoj za kojim posežemo sve češće.

Vjerujemo da ćete u galeriji s naših 15 favorita pronaći nešto što će vas oduševiti i oboriti s nogu.