FOTO by Asos

Moda

15 bajkovitih Asos vjenčanica s kojima bismo uplovile u sigurnu luku!

Viktoria Mikulić 03. srpnja 2020.

Ovi božanstveni modeli vrijedni su pogleda!

Ova godina je blago rečeno za sve nas bila turbulentna. Svašta se tu izdogađalo i pomalo nam je svima splasnulo raspoloženje.

Najviše nam je žao onih djevojaka koje su upravo ove sudbonosne godine planirale svoje vjenčanje, i to baš na proljeće kada smo se suočili s pandemijom korona virusa.

Mnoge su svoj simboličan datum morale zamijeniti nekim drugi te prolongirati najvažniji dan u životu za neko bolje vrijeme.

Možda ih to neće utješiti, no smatramo da je ipak najvažnije od svega uz sebe imati srodnu dušu, osobu koja nam pruža potporu u svakom trenutku. Ta spoznaja već je sasvim dovoljna da se ne opterećujemo drugim detaljima jer čin vjenčanja prođe u trenu, a ono što ostaje zauvijek su bezuvjetna ljubav i poštovanje.

Za sve buduće mlade koje će ipak ove godine uspjeti održati svoje vjenčanje kao što su i planirale, pronašli smo 15 atraktivnih vjenčanica s Asosa kako bismo vam barem malo uljepšali predstojeće dane.

$156.33

U proteklo vrijeme možda niste imale priliku toliko pretraživati, sasvim je normalno da ste bile zaokupljene s bezbroj drugih problema i potraga za vjenčanicom pala je u drugi plan, stoga smo mi ovdje da vas razvedrimo i uljepšamo naredni period.

Asos nam je pripremio mnoštvo modela, od romantičnih modela u čipkastom ruhu do zavodljivih vjenčanica od satena s naglašenim ramenima ili otkrivenim leđima, uskih varijanti koje prate liniju do izdanja koja se lagano šire u struku, sigurni smo da će bare jedna ući u uži krug vaše haljine iz snova.

Ako se svadbena zvona bliže, sada je pravo vrijeme da se prestanete opterećivati i prepustite razgledavanju vjenčanica koje su tek nedavno lansirane. Zavirite u našu galeriju i saznajte njihove cijene:

Izdvojene vjenčanice možete pronaći na linku!