FOTO by ASOS

Odjeća

14 halter-neck ASOS haljina u kojima ćete izgledati sexy bez puno truda!

Antonija Andabak 06. lipnja 2020.

Lijepo oblikovana ramena su jedan od najvećih ženskih aduta, a svečane prilike savršen su trenutak da ih istaknete!

Dizajneri rade punom parom kako bi nadomjestili izgubljeno vrijeme u kojem njihove klijentice nisu imale prilike pokazati svu raskoš njihovih kreacija.

Kako polako svi ostavljamo to vrijeme iza sebe i čvrsto držimo palčeve da tako i ostane, tako je potražnja za svečanim haljinama znatno porasla. U igri su i dalje haljine midi i maxi dužine koje izgledaju mnogo zanimljivije uz jednako interesantne krojeve.

Jedan od krojeva koji je zaokupirao našu pozornost je i halter neck tip haljine koji zvuči provokativno ali zrači suptilnom dozom potrebnog seksepila! Lijepo oblikovana ramena traže dodatnu pozornost koju možete osigurati upravo halter neck haljinama u kojima ramena dolaze do izražaja.

Odabrali smo 14 ASOS haljina koje se vežu oko vrata, a kao bonus, neke imaju i otvorena leđa ili prorez na nozi. Boje su nešto suptilnije koje možete podignuti accessoriese-om poput upečatljivih naušnica ili otkačenih sandala na visoku petu.

Uz halter-neck haljinu sugeriramo imati podignutu kosu ili kosu odmaknutu od lica kako bi se kroj haljine u potpunosti istaknuo.

Evo što smo pripremili za vas, a vi ostale modele slobodno škicnite OVDJE!