FOTO by Orsay

Moda

11 Orsay jesensko-zimskih haljina koje priželjkujemo u svom ormaru!

Antonija Andabak 19. listopada 2020.

Obožavamo novitete u ponudi Orsay odjeće koji je svakim lansiranjem bolji od prethodnog!

Nikada nije loš trenutak za obnavljanje garderobe u Orsayu, a taj se njemački brend pokazao kao kvalitetan izbor među mnoštvom high street brendova koji u svojim sezonskim kolekcijama nudi bogatu ponudu moderne odjeće, obuće i accessoriesa!

Često ističemo koliko su Orsay lansirani komadi odjeće ženstveni i ne možemo se konkretno odlučiti koja kategorija više zrači tom romantičnom notom, jesu li to knit haljine s rasporkom, košulje s volanima ili suknje lepršavog kroja. S obzirom na lansirane novitete, nismo mogli odoljeti haljinama koje smatramo da su fenomenalan izbor kada je riječ o brzinskom spremanju s uspješnim, wow efektom.

Haljine uvijek, nedvojbeno odaju dojam sređenosti bez obzira na to koliko vremena uložili u kombiniranje idealnog outfita. Za Orsay haljine smatramo da se veoma jednostavno daju kombinirati uz već trenutnu odjeću koju posjedujete, poput jakni i kaputića i obuću poput gležnjača i čizama. Osobito su nam drage knit haljine-dolčevite s prorezom kojim ćete postići još više sexy look u paru s kožnjakom ili strukiranim kaputom.

Sve haljine možete pogledati u galeriji, a kupiti online na Orsay stranici.

Dostava na vašu adresu se naplaćuje, a besplatna je ako haljine odlučite dostaviti u vama najbližu Orsay trgovinu.