FOTO by Borovo

Moda

10 živopisnih modela Startasica koje ćemo uskoro viđati na gradskom asfaltu!

Viktoria Šafranić 09. ožujka 2021.

U Borovo stigli novi proljetni motivi koji u svakodevni život donose opuštenu notu...

Koliko god mi žene volimo potpetice, nema ništa ljepšeg od osjećaja ugode koju donose tenisice. U njima možemo provesti sate bez ikakvog opterećenja i uopće zaboraviti da ih nosimo. Garantiraju nam hod po oblacima i nekako smo puni elana dok koračamo gradskim ulicama ili parkom.

Prije su najpraktičniji spoj predstavljale tenisice i trenirke, no danas je situacija ipak malo drugačija i radije ih nosimo uz lepršave haljine i druge ležerne kombinacije.

Iako često biramo strane brendove, u posljednje vrijeme sve smo skloniji domaćoj proizvodnji jer za istu vrijednost, ponekad i puno manji iznos dobijemo jednaku kvalitetu. Borovo je jedan od najpoznatijih proizvođača cipela u Hrvatskoj s najdužom tradicijom, baštinom i ljubavlju prema cipelama.

Borovo cipele postale su dio svakodnevice mnogih naraštaja i sinonim su za kvalitetu. U njihovoj proizvodnji koriste se samo materijali prirodnog porijekla kao što su koža, platno od 100% pamuka i prirodna guma od kaučuka koja se također proizvodi u tvornici u Borovu.

Slijedeći ideju jedinstvene kvalitetne obuće, njihovi dizajneri stvaraju jednostavnu, ali modernu i udobnu obuću izrađenu s posebnom pažnjom i ljubavlju, obuću koja prolazi kroz najmanje 20 brižnih ruku. Takva proizvodnja rezultira stvaranje poznatih marki među kojima je i ona najdraža – Startas.

Tenisice vibrantnih motiva ovosezonski su favorit, a među kolekcijom za proljeće 2021, istaknuli smo 10 najposebnijih modela s cvjetnim uzorkom, preslatkim životinjama i morskim motivima:

Cijene svih modela možete saznati OVDJE.