FOTO by Douglas / Pun Miris

Ljepota

10 ženskih parfema koji su izašli u 2019-oj, a čije bočice vrijedi imati u kolekciji!

Krešimir Šustić 27. ožujka 2020.

Kozmetički kutak zaslužuje samo najbolje!

Beauty svijet svako malo nas iznenadi novim mirisima koji oplemenjuju našu ličnost. Na sceni su već dugi niz godina, a bili su popularni čak u doba antičke Mezopotamije.

Izrađuju se od najljepših mirisnih nota koje pretvaraju ovaj proizvod u eliksir moći. Nekada davno koristili su ih samo pripadnici najviših slojeva društva, a danas ih možemo pronaći u svakom domu.

Raskošniji su no ikada i svatko od nas ima onaj jedan koji mu je najdraži. Kako bismo se uvijek prisjećali omiljenih mirisa, često ostavljamo bočice kao ukras i sjećanje na neodoljive trenutke. Iako smo vjerni svojim omiljenim mirisima, uvijek smo spremni pružiti priliku i nekim novim.

U nastavku donosimo TOP deset bočica parfema iz 2019. koje su nas oduševile i za koje smatramo da bi ih trebali imati u svojoj kolekciji.

YSL Libre

Jedinstveni spoj nota nalazi se u arhitektonski dizajniranoj bočici kojom dominira logotip Cassandre brenda Yves Saint Laurent Beauté. Kada se bočica okrene, ona i logotip istinski prikazuju odvažnost i osjećaj slobode.

Lancome idole

Posvećen je vođama sutrašnjice koji znaju da nebo nije granica i otvaraju nove horizonte i za nove idole koji drugima utiru put prema uspjehu. Bočica u rozoj boji zrači ženstvenošću i nježnošću i idealna je za damske prostorije.

Shalimar Souffle d’Oranger Guerlain

Pjenušav i blistav miris u kojem su smješteni tonovi sandalovine, vanilije i cvijeta naranče. Šarena i cvjetna bočica izgleda poput pehara.

Alien Fusion Mugler

Moćan i senzualan miris sa začinsko-cvjetnim i orijentalnim akordima. Legendarna bočica živahnija je nego ikada, a intenzivna crvena boja dočarava vrelinu sunca.

Coco Mademoiselle Chanel

Kombinacija cvjetnih i voćnih okusa oduševila je mase diljem svijeta. Klasična bočica vrijedna je čuvanja jer svi znamo da je Chanel jedan.

Dior JOY by Dior

Eksplozija sočnih tonova bergamota, mandarine i cvjetnih dodira koji u vama bude osmijeh. Bočica će vas uvijek podsjećati na to koliko ste snažna žena.

Miu Miu Twist

Kreiran je za moderne djevojke koje su kreativne i energične. Bočica podsjeća na dijamant, za kojega znamo da ga sve dame obožavaju.

The Virgin Violet by Gucci

Neodoljiva kombinacija ljubičice, irisa, mošusa i vanilije nikoga ne ostavlja ravnima. Bočica podsjeća na mini vazu i zbog bijele boje uklopit će se u svaki kutak vašeg doma.

Mon Guerlain Intense

Orijentalni drevni miris s voćnim i cvjetnim sastojcima uz koje se osjećate moćno. Malena bočica uvijek će vas podsjećati na to da hodate uzdignute glave.

Tom Ford Lost Cherry

Voćno senzualna kombinacija malo koga je ostavila ravnodušnim. Neodoljiva crvena bočica podsjećat će vas na energične dane okupane svježinom.