FOTO by River Island

Moda

10 tres chic blazera za sve koji ih se ni ljeti ne odriču!

Viktoria Mikulić 22. srpnja 2020.

Sako je rezerviran za sva godišnja doba...

Sako je nekoć predstavljao isključivo poslovni odjevni predmet. Pod ‘business dress code’ podrazumijevalo se nositi hlače na crtu i sako u jednakom izdanju te strukiranu jednobojnu košulju.

U današnje vrijeme zahvalni smo na tome što se poslovna moda u potpunosti promijenila. Naravno, nekih se pravila i dalje pridržavamo jer sve ima svoje granice. Dubok dekolte i odjeća iznad koljena i dalje nisu poželjni, no poanta je da poslovno odijevanje ne mora nužno biti strogo ozbiljno, barem na većini radnih mjesta.

Posljednjih sezona blazeri su osobito dobili na važnosti, vidljivo je to na profilima brojnih influencerica koje ih kombiniraju uz haljine, suknje, traperice…

Poznati brendovi također su dali prednost ovom fashion komadu te nam ga prikazali u mnoštvo izdanja, od potpuno ležernih do nešto ozbiljnih varijanti.

Ako ste jedna od onih fashionistica koja prati trendove, ali istodobno smatrate da je blazer favorit svih godišnjih doba te isti može poslužiti u različitim prigodama, onda biste svakako trebale zaviriti u asortiman britanskog brenda River Island.

Ljeto je na vrhuncu, no sigurni smo da vas dosta dijeli mišljenje kako sako uvijek dobro dođe, makar samo u kasnim noćnim satima, kad malo zahladi.

River Island blazeri dolaze u boji limete, nebesko plavoj, mint zelenoj, nježno rozoj, kao i u kariranom i prugastom ruhu. Bez obzira hoćete li ih prebaciti samo preko ramena ili biste ih radije nosili u ruci, ovi modeli su totalni must-have. Za ljetne dane poseban favorit nam je blazer bez rukava s volančićima koji će plijeniti pažnju kamo god se uputili.

Čekirajte galeriju zajedno s cijenama:

Detaljniju ponudu možete pronaći na službenoj stranici.