FOTO by Instagram @marco_dex83 / @ecosusi_vintage / @wild_flowerss

Moda

10 torbica u koje ćete se zaljubiti ove jeseni!

Mia Vodopija 19. kolovoza 2021.

Roza, bordo, smeđa, plava... odaberite jednu!

Malo tko će vam reći da ne voli ljeto – dugi dani, sunce, šetnje, sladoledi, no bake recepti, kokteli, more i plaže… ima nešto magično u ljetu, priznajemo.

No, svakom godišnjem dobu dođe kraj, a to je upravo ono što se događa ljetu.

Vrijeme koje polako postaje hladnije i kišovitije zahtjeva promjenu garderobe. Ne mislimo pritom da kupite milijun novih stvari, naravno, ali koja nova košulja, hlače i modni dodatak su dobra investicija.

Osim odjevnih komada, modni dodaci još jednom će se istaknuti kao onaj savršeni i nezaobilazni začin svakoj kombinaciji, a visoko na listi najpoželjnijih nalaze se torbe.

Iako su torbe nešto što volimo checkirati u H&M-u, Mangu, Stradivariusu, Zari, Bershki, Reservedu, Mohitu i ostalim omiljenim nam high street dućanima, mi smo se odlučili za traženje novog brenda koji bi nam ponudio nešto malo drugačije.

Zahvaljujući velikom Instagram oceanu, našli smo mali veganski brend Ecosusi, čije torbe su izrađene od kvalitetnih veganskih materijala.

U galeriji možete pogledati kojih 10 torbi smo za vas danas izdvojili!

Od klasika koje krase jednostavne siluete i neutralne boje do modela inspiriranih novim trendovima, ove romantične jesenske torbe podignut će i jednostavnu kombinaciju na novu razinu.

Ako volite torbe, ako vam je stalo do materijala koji nije životinjskog porijekla, te ako se želite isticati sa svojim novim modnim dodatkom, preporučujemo da zgrabite jednu od ovih torbica!