FOTO by River Island

Moda

10 River Island bluza koje će vas opčarati

Mia Vodopija 20. kolovoza 2021.

Sada je prilika da nabavite novu bluzu...

U ovoj drugoj polovici kolovoza već se polako približavamo jesenskom rujnu. Topići, majice na bretelice, kao i majice kratkih rukava dale su dušu za vrele ljetne dane. Sada, međutim, je vrijeme za nešto novo, nešto elegantnije i malo toplije. 

Bluze su poslužile kao odlična zamjena majicama te su unatrag nekoliko sezona postale neizostavni komadi svake ženske garderobe, a sve češće ih susrećemo u nekom novom, modificiranom izdanju kako krase police dućana brojnih high street brendova.

Prijelazna vremenska razdoblja itekako mogu biti problematična kada govorimo o modnim kombinacijama rezerviranim za ispunjavanje svakodnevnih obaveza. No, uz pomno odabrane modne komade koji će zapravo nositi cijeli outfit, osmišljavanje stylinga može biti veoma inspirativno i zabavno.

Bluze s ovim modernim pomakom, odlični su alati za kreiranje raznovrsnih kombinacija. One, uz dobre traperice, mogu biti idealno rješenje za svakodnevne kombinacije.

River Island bluze možete checkirati u galeriji:

No, kako je uvijek korisno kupovati modne komade koje osim za dnevne varijante, možemo nositi i u svečanijim prilikama, ove bluze možete nositi i u nešto glamuroznijim izdanjima uz omiljenu suknju i nezaobilazni crveni ruž.

Iako mnogi ljudi na jesen gledaju kao na razdoblje nižih temperatura s kišom, ona ne mora biti tmurna i siva.

Neka vas ove bluze razvesele i neka podignu vaše modne kombinacije.