FOTO by Fashion&Friends

Moda

10 Replay torbica koje ne možemo prestati gledati!

Viktoria Šafranić 19. ožujka 2021.

Torbica u zelenoj boji od brušene kože naša je najveća slabost...

Kamo god se okrenuli, modni dodaci nalaze se posvuda oko nas, a najzastupljenije su torbice bez kojih nikada ne izlazimo.

One predstavljaju statusni simbol, unutar njih čuvamo sve one esencijalne stvarčice i noseći ih, osjećamo se bolje. Njihov dizajn daje nam samopouzdanje, njihova kvaliteta sigurnost, a pristupačne cijene mogućnost izbora.

Na policama high street trgovina, danas možemo pronaći pregršt primjeraka po povoljnim cijenama, no ako vam je bitna i kvaliteta, onda jedan brend definitivno prednjači i zbog njega smo spremni uštedjeti…

Replay, jedan od najpoznatijih denim proizvođača čije su traperice neizostavan dio naših ormara, posljednjih nas sezona osvaja asortimanom torbica i ruksaka koje odišu šarmantnim bojama i detaljima.

Za proljetnu sezonu uvijek nam pripreme modele vibrantnih tonova kako bismo se što bolje uklopili u ovo najraskošnije godišnje doba i kako bi svaki nas korak bio stilski popraćen. Novom kolekcijom prevladava zelena boja koja je nadraži vjesnik proljeća.

1.180,00 kuna

Naša garderoba žudi za ovim božanstvenim nijansama, a najviše su nam za oko zapela dva modela torbica. Prvi je ujedno i bestseller koji se svake sezone pojavljuje u dvije nove boje. Riječ je o torbici napravljenoj od brušene kože koju krasi smaragdno zelena boja, kao i prepoznatljiv Replay logo, a za sve vjerne klasici, pronaći je možete i u smeđoj boji.

Druga dolazi u nekoliko boja, a na vama je da odlučite jeste li više raspoloženi za žuto-sivu varijantu s dodatkom crne koja ima i popratni detalj – maramu animal printa, ili torbicu u kraljevsko plavu, narančastom i bijelom ruhu.

1.120,00 kuna

U nastavku donosimo i ostatak ponude kojoj nećete moći odoljeti, poput baby roze torbice, modela s floralnim printom i drugih krasotica: