FOTO by essence

Ljepota

10 proljetnih boja za nokte koje će vam odmah popraviti raspoloženje

Viktoria Mikulić 24. ožujka 2023.

Uz njih, vaši će nokti biti u prvom planu...

Proljeće je stiglo, stoga je pravo vrijeme da krenemo u potragu za najboljim proljetnim bojama za nokte koje izgledaju jednako dobro na našim rukama kao i u bočici.

Iako na proljeće prednost dajemo pastelnim nijansama, ne možemo odoljeti ni vibrantnim tonovima koji boostaju naše raspoloženje. Uz njih, jedan pogled na našu manikuru dovoljan je da kroz čitav dan nosimo široki osmijeh. Jedan je brend uvijek u skladu s najnovijim trendovima kada govorimo o dizajnu noktiju i njihove bočice prava su malena remek djela.

Riječ je o make up brendu essence čiji su lakovi cjenovno prihvatljivi, što nam daje mogućnost odabrati široku paletu boja koja će se stopiti uz naše proljetne outfite.

Baby blue, boja jorgovana, ružičasta i lila – ali i trendovske neonsko zelena, žuta i boja breskve osvojile su nas na prvu. essence lakove možete pronaći u 58 različitih boja, a mi smo izdvojili 10 favorita koji se moraju pronaći u vašoj kupaonici ili kozmetičkoj torbici.

essence lakovi čista su ljepota s WOW izvedbom! Riječ je o veganskoj, clean beauty formuli koja ima kratak popis sastojaka i ne sadrži mikroplastične čestice. Lak se lako nanosi zahvaljujući patentiranoj, širokoj “”double-touch”” četkici i brzo se suši.

Prvi sloj klimatski neutralnog* laka za nokte spreman je za sjaj u samo 40 sekundi. Dobro je znati: ako nanesete nekoliko slojeva, vrijeme sušenja će se u skladu s tim produžiti – ali to se naravno može skratiti korištenjem Spreja ili Kapi za brzo sušenje laka za nokte. Savjet: Za savršen izgled kao iz salona nanesite dva sloja na bazni lak i učvrstite manikuru nadlakom.

Toliko su slatki i maleni da ćete, čak i ako vam se dogodi nenadana situacija i morate premazati dio nokta, uz njih uvijek biti spremni i uredni.

Nadamo se da se među navedenima nalazi i vaša omiljena boja, a ako ne, cjelokupan asortiman očekuj vas na linku.