FOTO by Parfois

Moda

10 Parfois ruksaka koji nam najavljuju proljeće

Mia Vodopija 18. siječnja 2022.

Jednostavno volimo duže dane i svjetlije nijanse ruksaka…

Već smo u polovini siječnja 2022., za koju nam se čini kao da smo je tek jučer proslavile. To da vrijeme brzo teče, znaju već i ptice na grani. Iako se ne možemo othrvati od prolaznosti vremena, možemo se radovati onome što je ispred nas…

Zima je doba refleksije, meditacije i mira, pogotovo nakon blagdana i praznika, proslava, adventskih kućica, puno slane i slatke hrane. Sada, nakon sveg tog ludila, vrijeme je da se fokusiramo na dolazak toplijeg godišnjeg doba i polaganog buđenja prirode. S obzirom na klimatske promjene, proljeće će nam doći i brže nego što mislimo.

Upravo zato će modni portali brzo postati preplavljeni “it” komadima koji nestrpljivo čekaju svoj trenutak! Oni artikli koji su nama zapeli za oko su ruksaci. Ruksak je odlična stvar jer su prostraniji od torbe, što znači da možete u njima držati razne potrebne stvarčice, kao i snack i bočicu vode.

Iako prostraniji, nisu enormni pa svejedno lijepo pašu uz naše kapute, zimske jakne ili velike parke.

Pretražujući Internetom, naišle smo na ponudu iz popularnog Parfois brenda, koji nas uvijek obraduje svojim torbama, ruksacima, rukavicama, maramama i ostalim asortimanom. U galeriji ispod možete pronaći naših 10 stylish Parfois ruksaka:

Uz njihove nježne nijanse koje su uglavnom na svjetlijem spektru palete boja, ovi ruksaci pružat će pravi kontrast tamnom sivilu zimske odjeće za van.

Nadamo se da smo vas inspirirale za kupnju novih ruksaka, a kada vidite njihove cvjetne motive, uvjerene smo da ćete se i vi zaljubiti u njih, baš poput nas.