FOTO by Zara / Astratex

Moda

10 parea za plažu – najbolji prijatelji kupaćih kostima

Mia Vodopija 18. lipnja 2021.

Ako već imate laskavi kupaći kostim i slamnatu torbu, trebate samo još jednu stvar - slatki pareo

Kada mislite o ljetu, razmišljate o modernim haljinama u trendovskim uzorcima, elegantnim bluzama, kimonima, slatkim heklanim hlačama, kratkim hlačama i prozračnoj odjeći.

150 kn, Zara

Ako već imate laskavi kupaći kostim pouzdanog brenda, gomilu ljetnih lektira i slamnatu torbu za pohranu svih potrebnih stvari na plaži, na radar ćete staviti samo još jednu stvar: slatki pareo.

150 kn, Zara

Pareo je jedan od najbitnijih komada u odjeći za plažu, iako se za njih često smatra da ih je teže stilizirati od traper hlačica.

150 kn, Zara

Ali mi smo ovdje da vam pokažemo suprotno. Pareo (ili čak samo voljena ljetna suknja) čini vrlo prigodno i stilsko pokrivalo za plažu.

150 kn, Zara

Usavršili smo način nošenja: gornji dio dvodijelnog kupaćeg kostima spojite s pareom ili suknjom za taj prozračni nautički izgled.

150 kn, Zara

Vjerujemo da će to odmah podići vaše ansamble na plaži.

394 kn, Astratex

Plivajući i roneći internetskim morem, inspiraciju smo našli na Zari i ostalim stranicama kako bismo vam ponudili suptilni cool look, vrijedan tisuću lajkova.

394 kn, Astratex

Savršen odjevni predmet za plivanje u moru ili bazenu, posegnut ćete za tim elegantnim pokrivačem za kupaće kostime.

394 kn, Astratex

Jednostavan dizajn olakšava vam kombiniranje gornjeg dijela badića i parea. Dovršite svoj look malom slamnatom torbom, sandalama ili japankama i samo uživajte u dobrim ljetnim vibracijama.

394 kn, Astratex

Lagane ljetne tenisice i torbica mogu vam poslužiti kao dodaci za izlazak jer ćete nakon dugog dana kraj mora ili bazena poželjeti hranu iz svog omiljenog restorana na plaži.

394 kn, Astratex

Nadamo se da smo vas inspirirali ovim pareima i da ćete ih definitivno probati!