Moda

10 Mohito blejzera – ovi stylish komadi su HIT jeseni!

Mia Vodopija 09. rujna 2021.

Uz ovoliko boja, koju ćemo samo odabrati?

Ako ste odrasli u 80-ima i 90-ima, velika je šansa da ste promatrali svoje roditelje kako se spremaju za posao i oblače oversized blejzer ili sako.

Ispeglani blejzer neutralnih boja su kombinirali s hlačama na crtu ili suknjama do koljena, dajući do znanja da je blejzer modni komad povezan s poslovnim prilikama i ozbiljnošću.

Međutim, imali smo prilike vidjeti i one pastelne, pa i neon kričave saoke u muzičkim spotovima, zbog kojih smo polako ali sigurno prestali asocirati blejzere s nečim dosadnim i odraslim.

Dakle, stojite ispred ormara ne znajući što obući, i dok razmišljate pogled vam pada prema mobitelu jer čekate savjete frendica. Želite profinjen look, no ništa presvečano, nešto što možete uklopiti uz traperice ili hlače.

Jedna prijateljica predloži da uzmete karirani blejzer jer će vam on pasati uz apsolutno sve. Nemate karirani blejzer, što ćete sada? Bez brige, ne morate manično pretraživati internetske dubine, mi smo tu za vas!

U galeriji ispod checkirajte 10 modela iz high street brenda Mohito.

Za sve fanove ovog veličanstvenog odjevnog komada, Mohito je dobar izbor ako želite blejzere klasičnih, kariranih, pastelnih i upečatljivih boja.

Ovi blejzeri su rezervirani za nošenje u kombinaciji s hlačama, suknjama pa čak i haljinama. Ako ste raspoloženi za casual kombinaciju, tenisice će biti super izbor, a ako želite nešto više fancy, gležnjače neutralnih ili jarkih boja će savršeno zaokružiti cijeli outfit.

Što god odabrali, blejzer je jedna od najboljih investicija koju si možete priuštiti!