FOTO by H&M / Naf Naf / Orsay

Moda

10 ljupkih i cjenovno prihvatljivih vjenčanica iz asortimana high street brendova!

Viktoria Mikulić 04. lipnja 2020.

Izdvojili smo modele iz H&M-a, Orsaya i Naf Nafa za koje nećete morati potrošiti pravo bogatstvo...

Ove godine planirate uploviti u bračnu luku? Onda se zaista nadamo da vam se planovi nisu pomrsili ili da ste barem uspješno prebacili termin koji je bio zakazan za travanj ili svibanj.

Proljeće je možda izgubljeno, no još uvijek možete imati dan iz snova i organizirati najljepše ljetno vjenčanje i ovjekovječiti te si uljepšati ovu 2020. godinu tim posebnim činom.

Ako još niste odabrali svoju idealnu vjenčanicu, no u glavi otprilike već zamišljate kroj i model, mi ćemo vas pokušati inspirirati i približiti konačnoj odluci.

View this post on Instagram

#weddingdress

A post shared by sevinc (@_stilist_seva) on

Škicnuli smo ponudu high street brendova poput H&M-a, Orsaya i Naf Nafa koji nas uz standardne kolekcije odjevnih predmeta ponekad iznenade i glam vjenčanicama.

Ono po čemu se razlikuju od onih u ‘razvikanim’ vjenčanim salonima je upravo njihov iznos. Većina ih je cjenovno prihvatljiva i ne izgledaju ništa manje zanosno.

Ne znamo jeste li više za jednostavnost i uske modele ili je vaš prvi odabir krinolina u koju će sve oči biti uprte, nadamo se da će vam ove ideje pomoći da odaberete onu pravu. Većina dolazi u bijeloj boji no izdvojili smo i dvije nude varijante za nekonvencionalne mladenke.

U galeriji vas očekuju vjenčanice od tila, čipke kao i one s perlicama, cirkonima i šljokicama. Ako još niste, počnite sanjariti…