FOTO by Instagram @rodrigoramas / @sarasterczewska.hairstylist / @zoandwillowbridal

Ljepota

10 ležernih svečanih punđi čija popularnost ne jenjava!

Viktoria Mikulić 28. srpnja 2023.

Umjesto zategnutih, čvrstih punđi, za ljetne svečanosti biramo opuštene varijante…

Iako je neki možda smatraju zastarjelom, punđa dan danas nije izgubila na svojoj vrijednosti. Koliko god lijepi bili valovi i ispeglana kosa, podignuta frizura i dalje je broj 1 za razne svečanosti.

Bez obzira spremate li se za svoje ili nečije vjenčanje, ili je pred vama neka druga važna prigoda, u ljetnim mjesecima idealne su ležerne punđe koje nikoga ne opterećuju, a uz koje ćete ipak malo lakše podnijeti visoke temperature.

PUNĐE I DALJE PREDSTAVLJAJU OMILJENU FRIZURU ZA VAŽNE DOGAĐAJE I SVEČANE PRIGODE…

nstagram nam je uvijek inspiracija za originalne ideje, stoga smo odlučili škicnuti najatraktivnije punđe koje izgledaju božanstveno. Niža ili visoka punđa, s jednim ili dva pramena naprijed, klasična punđa omotana pramenom, lagano posložene kovrče isprepletene u nekoliko dijelova, pronašli smo za svakoga ponešto. 

Vjerujemo da će ove punđe biti hit u narednim mjesecima, ne samo zbog nesnosnih vrućina, već zbog činjenice da u njima zaista izgledamo sofisticiranije. Lice stavljaju u prvi plan, naglašavaju i izdužuju vrat, a u kombinaciji s visećim naušnicama, zasjenit će sve ostalo. Lijepo će izgledati uz večernje toalete, ali i poslovna odijela, topić i midi suknju, kao i uz lepršave hlače i bluzu. Punđa ne bi bila punđa bez prigodnih cipela na petu. Uz njih će najljepše izgledati blok sandale ili stiletto potpetice.

Uživajte u pogledu na omiljene ljetne punđe: