Moda

10 jednodijelnih kupaćih kostima u kojima ćemo dočekati ljeto

Mia Vodopija 08. lipnja 2021.

Za sve one kojima je dosta bikinija, imamo pravu stvar za vas!

Puno je dobrih razloga za odabir najboljih jednodijelnih kupaćih kostima – posebno uoči ljeta koje će sigurno biti nezaboravno.

Možda su vam dosadili bikiniji i želite malo više prekriti tijelo ili se još uvijek držite ambicija iz djetinjstva da postanete spasioci i želite imati “odoru” pri ruci.

Ako se identificirate s bilo kojom od navedenih stvari (ili samo želite nadograditi svoj arsenal kupaćih kostima prije nego što započnu morske fešte), naizgled je beskrajan niz jednodijelnih kupaćih koji će vas dovesti u iskušenje da potrošite novac.

Za razliku od bikinija, jednodijelni kupaći kostimi lako se mogu uklopiti u ostatak vaše garderobe, pretvarajući se u bodi koji pristaje kao saliven uz vaše omiljene traperice ili udobne kratke hlače.

No, od svih kupaćih kostima koje ste mogli kupiti postoji nešto nesumnjivo bezvremensko i elegantno u jednodijelnim modelima, čak i onima koji uranjaju u sezonske trendove.

Trebate dokaz? Pronašli smo najbolje jednodijelne kupaće kostime za 2021. godinu koji pokrivaju svaki oblik i stil.

Za one koji nisu nužno ljubitelji jednodijelnih kupaćih kostima, razmislite o tome da pogledate neke od kostima prije nego što ih u potpunosti otpišete za sezonu.

Nadamo se da će vam se svidjeti ovi jednodijelni kupaći kostimi i da ćete u njima na plaži biti prava kulerica!