FOTO by H&M

Moda

10 H&M haljina za svečanosti uz koje ćete se osjećati glamurozno i moćno

Krešimir Šustić 26. ožujka 2020.

Za svačiji ukus ponešto!

Izbor svečanih haljina uvijek nam stvara laganu mučninu jer znamo da su nam iste prilika da zablistamo, a može se desiti da nas zadesi i totalni promašaj.

Iako postoje duže, kraće, poluotvorene i druge, odabir je uvijek težak i potrebno je paziti na svaki detalj. Svadbe, krštenja i ostale prigode zahtijevaju da se dotjeramo i uskočimo u glamurozni stil.

Guess lepršava suknja kojom ćete plijeniti pažnju na svakom koraku

Svatko ima svoj omiljeni kroj, a cjelokupan look upotpunjujemo frizurom i modnim dodacima. Mnoge radnje iz high street ponude nude nam pregršt modela u kojima se možemo osjećati poput modernih princeza.

Naišli smo na novitete u H&M trgovini koji su stvarno obećavajući. Pošto trenutno nismo u mogućnosti isfurati ih van, svejedno ih možemo naručiti i čuvati spremne u ormaru.

https://www.instagram.com/p/B-KAIQGj4EU/

Ljepotice koje su pristigle prvo su nas očarale dizajnom i bojama. Dugi modeli savršeni su za kumstvo na vjenčanju najbolje frendice, a oni malo kraći za ostale svečanosti popraćene glamurom. Volani i cvjetni uzorak kao veliki trend nisu zaobišli niti ove očaravajuće krpice pa tako i na raznim događajima možemo biti totalno in.

Kako bi upotpunili svoj look predlažemo vam jednostavne cipele na petu i jednobojnu torbicu. Cijelu kolekciju možete pogledati na LINKU, a naše favorite u galeriji.