Film

10 Disney filmova koji će pokoriti 2019. godinu

Engineer 16. veljače 2019.

Disney je ove godine silno motiviran i donosi nam pregršt filmova, hit za hitom...

Ljubitelji Disney filmova ove 2019. godine dolaze na svoje jer će kroz cijelu godinu moći uživati u spektakularnim naslovima. Najbolji Marvelovi hitovi, Star Wars, princeze, i neki dugoočekivani nastavci samo su kap u moru radosti i zabave koja nam se sprema.

Pogledajte popis svih Disney filmova koji nas očekuju u 2019. godini.

1) Captain Marvel – ožujak 2019.

Radnja koja je smještena u devedesete prati Carol Danvers/Captain Marvel koja postaje moćna junakinja nakon što Zemlju zahvati galaktički rat između dvije rase.

2) Dumbo – ožujak 2019.

Vlasnik cirkusa upošljava Holta da se brine za malog slonića čijim se prevelikim ušima svi smiju, no kada Holtova djeca otkriju da Dumbo može letjeti, V.A. Vandervere i cirkuska umjetnica Colette Merchant potrudit će se da Dumbo postane zvijezda.

3) Disneynature’s Penguins – travanj 2019.

Film prati glavnog junaka priče, pingvina Stevea. koji je u potrazi za svojom životnom partnericom kako bi mogli zasnovati obitelj. Na svom putu Steve upozna Wuzzoa, kralja pingvina s kojim se i sprijatelji. No to je tek početak ove arktičke avanture.

4) Avengers: End Game – travanj 2019.

Stvari na Zemlji izgledaju sumorno. Nakon što je snaga Infinity Kamenja desetkovala pola populacije, Thanos je preuzeo plašt vladara svemira, ostavljajući Osvetnike u propasti. Polubog će samo proširiti svoju tiransku vladavinu – osim ako ga netko uspije zaustaviti.

5) Aladdin – svibanj 2019.

Aladdin je uzbudljiva priča o privlačnom uličnom “štakoru” Aladdinu, hrabroj i odlučnoj Princezi Jasmin i Duhu koji bi mogao biti ključ njihove budućnosti.

6) Toy Story 4 – lipanj 2019.

Woody i Buzz kreću na putovanje kako bi pronašli Woodyjevo romantično zanimanje.

7) The Lion King – srpanj 2019.

Lavić i budući kralj, Simba, traga za svojim identitetom. Njegova želja da udovolji drugima, i njegova sklonost za testiranjem vlastitih granica, ponekad ga dovode u nevolju.

8) Artemis Fowl – kolovoz 2019.

Artemis Fowl II, mladi Irski kriminalni ‘mastermind’, otima vilu Leprecona, policajku Holly Short i traži otkupninu kako bi skupio novce za potragu za svojim izgubljenim ocem.

9) Frozen 2 – studeni 2019.

Elsa, Anna, Kristoff i Olaf odlaze daleko u šumu da saznaju istinu o drevnoj misteriji svog kraljevstva.

10) Star Wars: Episode IX – prosinac 2019.

Posljednji nastavak trilogije Star Wars: Episode IX najavljen je za 2019. godinu pod redateljskom palicom J. J. Abramsa.