FOTO by Instagram @regejean

Poznati

Znanost kaže: Regé-Jean Page je najzgodniji muškarac na svijetu!

admin 25. siječnja 2023.

Biste li ga i vi proglasili najljepšim na svijetu?

Znali smo to kad je Bridgerton prvi put stigao na Netflix, a znamo i sada; Regé-Jean Page najzgodniji je muškarac na svijetu. I ovo nije samo naše mišljenje, već je sada i znanstveno dokazano.

Ovaj 34-godišnjak proglašen je najzgodnijim muškarcem na svijetu zahvaljujući grčkom zlatnom rezu Beauty Phi – doslovnoj ljestvici za mjerenje fizičkog savršenstva.

Zlatni omjer temelji se na matematičkoj jednadžbi koju su osmislili Grci u pokušaju mjerenja ljepote, ali zapravo se može primijeniti na bilo što. Tvrdi da što su omjeri lica ili tijela bliži broju 1,618 (Phi), oni postaju ljepši. Pageova nova titula dolazi zahvaljujući radu kozmetičkog kirurga za lice s Harley Streeta, dr. Juliana De Silve, koji je koristio najnovije tehnike kompjutoriziranog mapiranja kako bi napravio svoj popis.

Zvijezdi Bridgertona pridružilo se u top 10 puno drugih vrlo atraktivnih ljudi, uključujući Dwaynea Johnsona (86,07 posto), Henryja Goldinga (87,98 posto), Georgea Clooneya (89,91 posto), Chrisa Evansa (91,92 posto) i Roberta Pattinsona ( 92,15 posto), koji su se našli od 10. do 6. mjesta na listi najzgodnijih muškaraca svijeta.

Engleski nogometaš Jude Bellingham uspio se ugurati među prvih pet s rezultatom od 92,22 posto na Zlatnom rezu, a slijedi ga Harry Styles s 92,30 posto.

Zaokružujući prva tri, imamo Michaela B. Jordana na trećem mjestu s 93,46 posto, dok je Chris Hemsworth izgubio prvo mjesto za samo nekoliko malenih postotaka. Australski glumac dobio je 93,53 posto na Zlatnom rezu, ali je Page odnio krunu s 93,65 posto.

Dr. De Silva, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu kirurgiju lica u Londonu, objasnio je da je Page bio “tijesni pobjednik kada su svi elementi lica izmjereni za fizičko savršenstvo”. Bilo je to njegovo ‘klasično lijepo lice i prekrasne smeđe oči’ koje su ipak pomogle da se to postigne. Zatim je De Silva nastavio: “Imao je najvišu ocjenu za razmak između očiju i položaj njegovih očiju. Njegove savršeno oblikovane usne također su dobile visoku ocjenu, a jedina niža ocjena koju je dobio, bila je za širinu i duljinu nosa.”