Ljepota

Ženstvenost se krije u malim stvarima… Kako je pobuditi u sebi?

Viktoria Mikulić 09. ožujka 2023.

Tri prekrasne mlade žene u suradnji s poznatim nail brendom otkrile sve tajne ženstvenosti…

Sada kada su Valentinovo i Dan žena iza nas, vrijeme je da se fokusiramo na sljedeću zanimaciju: prve dane proljeća. Mnogima je ljeto omiljeno godišnje doba zbog odlaska na godišnji odmor i kupanja, drugi uživaju u zimskim radostima na skijanju i u odmaralištima, a neki su zaljubljeni u pejzaž u jesenskim danima…

Ipak, ništa se ne može mjeriti s proljećem, najraskošnijim godišnjem dobom u kojem se budi priroda, cvijeće poprima svoje najljepše mirisne pupoljke, a u nama se rađa jedna nova energija i pozitiva. Nakon duge zime, sve što želimo je odjenuti se u nešto smjelo i odvažno i prkositi gradskim asfaltom u jarkim bojama.

Ne treba nam posebna prigoda za sređivanje kao što je Valentinovo, jer svaki dan je nova prilika da zablistamo i osjećamo se ženstveno. Vrijeme je za novu garderobu, novu frizuru, kao i nove nokte u što efektnijim tonovima.

Bez obzira jeste li ljubiteljica pastelnih ili vibrantnih nijansi, dopustite da vam predstavimo ekskluzivnu Juliana Nails kampanju #chooseyourcolour koja obara s nogu, a koja kroz svoje limitirane kolekcije slavi ženstvenost.

Spotlight kampanje počiva na trima iznimnim ženama koje su ujedinjene svojim duhom neovisnosti, kako bi podijelile poruku univerzalne i prave ženstvenosti. Svaka od njih istaknula se u području izrade gel laka, gela, edukacija i nail arta.

Nove predivne kolekcije s potpisom Juliana Nails slave bezvremensku privlačnost i svestranost tri sposobne žene. Svaka kolekcija odiše odvažnošću i elegancijom, baš kao i Matea Šagud, Ella Perinović i Katarina Ćurčija, uspješne poslovne i mlade žene.

Ovo su njihove inspirativne priče:

Matea Šagud svoju je ljubav prema noktima otkrila još u ranim osnovnoškolskim danima, a svoju prvu edukaciju je završila s petnaest godina. Od tada njena vještina i znanje samo rastu. Osim brojnih nagrada, iza nje su više od dvadeset edukacija i usavršavanja.

Mateina suradnja s Juliana Nails brendom započela je 2011. godine, kada su prepoznali njen talent i od tada uspješno surađuju. Matea svakoga utorka ima live na Instagram profilu, od nedavno i na Facebook profilu Juliana Nails koji je svakog tjedna sve popularniji i popularniji.

Njena ustrajnost i želja za praćenjem trendova razlozi su velikog znanja koje posjeduje, a njena nesebičnost prenosi to znanje na edukacijama i live-u. Limitirana Gel Lak kolekcija koja je nastala u suradnji s Mateom Šagud oduševit će sve ljubiteljice klasičnih crvenih, nude i svjetlucavih noktiju. U ovoj kolekciji nalaze se boje za svaku priliku i svaku sezonu.

Druga, jednako posebna je Katarina Ćurčija, poznata po ljubavi prema šarenim bojama koje su u proljetne dane itekako dobrodošle. Ako ste pak skloniji nude tonovima, ova bi vas mlada dama mogla uvjeriti u suprotno. Katarina je svoju priču s noktima započela u srednjoj školi te se od tada neprestano educira i usavršava.

S Juliana Nails brendom suradnju je započela prije dvije godine kao brend ambasador, a zbog svog talenta brzo je napredovala do edukatorice. Ljubav prema poslu pokazuje stalnim učenjem i napredovanjem, pa tako sada vodi i trgovinu i akademiju Juliana Nails u Zadru. Njena preciznost u radu i savršenstvo kojem teži obilježile su je kao velikog profesionalca. Uvijek je nasmijana i vedra te spremna pomoći. Limitirana Gel Lak kolekcija koja je nastala u suradnji s Katarinom Ćurčijom oduševit će sve ljubiteljice veselih i zabavnih boja koje se nose cijele godine!

Šećer na kraju, Ella Perinović po struci je inženjer informatike i vlasnica salona „Ella“ u Zagrebu. Svoj put nail tehničarke započela je prije 4 godine, iako se ljubav u nokte pojavila već i u srednjoj školi. Svoj salon je otvorila prije nešto više od godinu dana, te je od tada zaposlila 4 radnice koje je educirala i usmjeravala od samih početaka.

Za njih kaže da su najveći ponos njene karijere. Prepoznatljiva je po pedantnosti i preciznosti, voli estetiku i uvijek pazi da je svaki detalj na svom mjestu. Osim što je izuzetno poduzetna mlada žena, Ella je uvijek pozitivna i nasmijana osoba. S Juliana Nails brendom surađuje od prošle godine, što dokazuje njenu sposobnost i želju za napretkom. Limitirana Gel Lak kolekcija koja je nastala u suradnji s Ellom Perinović oduševit će sve ljubiteljice kratkih i tamnih noktiju. A boje u kolekciju idealne su za cijelu godinu.

Nadamo se da će vam ove žene biti poticaj da još više ustrajete u svemu što radite jer se trud zaista isplati, ali i podsjetnik da svaka ponaosob uistinu vrijedi. Prije no što poželimo da nas drugi vrednuju, važno je da same sebe dovoljno cijenimo. Također, nadamo se da ćete u narednim danima vrijeme posvetiti sebi, pa tako i uljepšavanju svojih noktića u vašu omiljenu nijansu.

Juliana Nails na ovaj način slavi ženstvenost i sve njene aspekte te predstavlja raznoliku viziju ljepote, pozivajući sve žene da se istaknu. Za Julianu Nails svaka žena ima svoju definiciju ljepote,a ljepota je bezgranična.

Više detalja o novoj kolekciji potražite na juliananails.com/hr, a za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.