Moda

Žene imamo nešto za vas! Vaše će bolje polovice biti oduševljene

Una Lora Banjac 08. ožujka 2024.

Nakon dugog dana nema bolje od…

Vjerujemo da ćete se složiti s nama kada izjavimo da nema boljeg od ugodne masaže stopala nakon dugog i iscrpnog radnog dana.

Ovog smo puta pronašli čarapice s kojima se vaši partneri neće moći izvlačiti da ne znaju masirati stopala. Preduhitrite ih i pokažite im ove čarape na kojima su točno označene refleksne točke u stopalu koje masiraju i opuštaju određene organe i mišiće te vam tako pružaju olakšanje u cijelom tijelu.

Svaka čarapa ima detaljnu kartu refleksoloških točaka, precizno dizajniranih kako bi osigurali ciljanje određenih područja tijela kroz stopala. Neke od njih su refleksna točka za srce, pluća, jetru, bubrege, glavu, uši, kralježnicu, vrat, ali i za mnoge druge dijelove tijela.

Uz ove čarapice dobije se i poseban alat kojim je omogućen bolji i precizniji pritisak na svaku od nacrtanih točaka te se njime osigurava kvalitetnija masaža i poboljšava njen učinak.

Priznajemo da smo ostali poprilično iznenađeni kada smo shvatili koliko se refleksnih točki nalazi u našim stopalima te ćemo zasigurno isprobati ove čarapice.

Njihova cijena je 5,39 €, a mogu se naručiti na temu.com.