FOTO by Instagram @allabstyle

Poznati

Zendaya rekreirala Valentino look Linde Evangeliste iz 1992.

Mia Vodopija 07. siječnja 2022.

Ne može svatko ovo izvesti...

Popularna američka glumica Zendaya je sinoć prisustvovala eventu povodom druge sezone serije Euphorija u kojoj igra glavnu ulogu. Odjenula je vintage kombinezon dizajniran prije nego što se rodila.

Zendayin stilist Law Roach odjenuo je glumicu u crno-bijeli prugasti Valentino kombinezon iz kolekcije proljeće/ljeto 1992. godine. Zendaya je, inače, rođena u rujnu 1996., četiri godine nakon što je kolekcija debitirala.

Instagram @allabstyle

Supermodel iz 90-ih, Linda Evangelista, originalno je nosila outfit na pisti s jarko crvenom kosom, a Zendaya je, s vlastitom crvenom kosom, rekreirala ikonski look.

Svi fanovi Euphorije već znaju da je Zendaya prošlog mjeseca govorila o tome kako ju je uloga Rue, njezinog lika iz serije, promijenila . „Namjera serije, za sve nas koji je radimo, jest otvoriti vrata empatiji prema drugim osobama“, rekla je. „Rue mi je jako pomogla u tome. Prije nego što sam igrala njezinu ulogu, nisam uistinu razumjela što znači ovisnost. Imala sam empatiju za osobe koje se bore s time, ali sada bolje razumijem sve“.

Ona nastavlja: „Nadam se da će se ljudi osjećati lakše kada vide da mnogi nažalost prolaze kroz ovisnost i da naša serija možda nekome pomaže komunicirati s voljenom osobom kojoj je potrebna pomoć“.

Euphoria je dobila pozitivne kritike od kritičara, uz pohvale za svoju kinematografiju, priču, izvedbu glumačke ekipe (osobito Zendaye). Serija je nominirana za najbolju međunarodnu seriju Britanske Akademije i nagradu za izvanredno postignuće u drami.

Za svoju izvedbu Zendaya je osvojila Primetime Emmy Award i Satellite Award za najbolju glumicu u dramskoj seriji. Zendaya nije samo talentirana i lijepa, već svojim socijalnim angažmanom dokazuje da nije još samo jedno lijepo lice u nizu.