FOTO by Instagram @lunilou / lunilou / Instagram @izakova

Odjeća

Zemljane nijanse ovog ljeta osvajaju pješčane plaže

Una Lora Banjac 22. travnja 2024.

Savršen spoj ležernosti i elegancije - donosimo top komplete za plažu!

Začetnica brenda Lunilou, Izabel Kovačić, svoju je eleganciju, minimalizam i profinjenost pretočila u brend Lunilou. Ideja ovog brenda je njegovanje majke, djeteta, ali i okoliša.

Zbog toga Lunilou koristi prirodne materijale koji ne štete nama ni prirodi, a osim dječje robe, u asortimanu imaju odjeću za muškarce i žene te modne dodatke.

Lunilou koristi ekološki prihvatljive tkanine i promiče prakse koje minimiziraju utjecaj na okoliš. Ova filozofija se odražava u svakom aspektu njihovog poslovanja – od dizajna do proizvodnje.

Lunilou predstavlja brend koji je savršen spoj ležernosti i elegancije, a iz prekrasne kolekcije ovog brenda izdvoji smo nekolicinu kompletića, tunika i ljetnih haljina koje se mogu nositi na plažu!

Uz ovakve modne adute ljeto će biti puno ugodnije, ležernije, ali i izrazito modno osviješteno. Boho minimalistički stil kojim odiše Lunilou savršeno se sljubljuje s ljetnom beach waves frizurom, svijetlim pramenčićima koji nastanu od sunca, preplanulim tenom i cjelokupnom ljetnom vibrom koja nam pruža spokoj, opuštenost i mir.

Iz kolekcije izdvajamo

Isola

Prozračan Isola komplet koji podrazumijeva košulju na kopčanje i lagane kratke hlačice u nijansama off white, safari i chocolate.

€110,00
€120,00

Rovigno

Rovigno 2.0 ljetnu haljinu u stilu kimona koja također dolazi u tri zemljane nijanse – čokoladnoj, safari i bijeloj; ovakva je prozračna haljina dušu dala za ljetne izlete i šetnje!

€200,00

Alba

Alba dvodijelni komplet koji se sastoji od topa i midi suknje. Mekana i luksuzna tkanina Alba kompleta prekrasno se pada, nudeći udobno i laskavo pristajanje koje je istovremeno oličenje elegancije. Ovaj se komplet također može kupiti u tri različite neutralne nijanse.

€120,00
€110,00

Izabel je nedavno otvorila Lunilou dućan u centru Zagreba tako da ove prekrasne komade možete kupiti osobno ili naručiti preko Lunilou službene stranice.