FOTO by Desigual

Moda

Želite drugačije traperice? Novi modeli u režiji Desiguala izgledaju famozno!

Viktoria Mikulić 26. siječnja 2022.

Zaželjeli smo se floralnog printa...

Svaki high street brend u čiju trgovinu uđete manje-više ima slične modele traperica. Za svakodnevno nošenje to nam i odgovara, bez previše detalja i filozofije. No u tjednu imamo barem jednu prigodu za koju želimo izgledati drugačije, a istodobno ležerno.

Desigual je broj 1 kada je u pitanju luckasta i kreativna odjeća koja čini razliku na svakom koraku. Motive, materijale i boje koje oni uspijevaju pomiješati zajedno, nikom drugom ne bi pošlo za rukom. Ovaj brend je sinonim za originalnost i kada šetate ulicom i primijetite nešto neobično, što možda i nema veze s vezom, ali izgleda veoma zanimljivo, postoji velika vjerojatnost da je riječ o komadu iz Desiguala.

Najviše nas osvajaju njihove kolekcije s dizajnom Mickey Mousea, no ovog puta zaželjeli smo se odjevnog predmeta spomenutog u prvoj rečenici – traperica u veselijem i razigranijem izdanju.

Desigual je za proljeće 2022. godine osmislio atraktivne modele traperica koji će biti pravo osvježenje nakon što se oslobodimo ovih tmurnih dana.

Cvjetni uzorak će i ove proljetne sezone biti IN i savršeno će se uklopiti uz prirodu i gradski krajolik. Na ovim trapericama možete pronaći ruže, tratinčice i još mnoštvo drugih floralnih printeva. Bez obzira volite li skinny modele, traperice s ravnim nogavicama ili široke primjerke, zavirite u novu Desigual kolekciju koja će istaknuti vaš stil do maksimuma.